Bitcoin (BTC) koers door $16.000, maar bears vechten keihard terug

360 totale weergaven

De Bitcoin (BTC) koers is op donderdagochtend naar de $16.177 gestegen. Het is in 2020 verreweg de best presterende asset, waarmee het aandelen en goud verslaat.

Het jaar 2020 begon met een koers van $7.200 en inmiddels is de $16.000 grens bereikt. Een rendement van ruim 100% is ongekend in de financiële wereld. Ook de futures staan op groen: een duidelijk koopsignaal.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We zien dat de koers op moment van schrijven is teruggezakt naar circa $15.800.

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door en het effect van de bears (verkopers) op de spotkoers.

In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"De koers van bitcoin zag een langzame uitbraak van een falling wedge maar steeg daarna door naar de meest recente top, maar werden daar afgeslagen door de bears. De koers blijft wel binnen een opwaartse driehoek bewegen welke is de meeste gevallen naar boven uitbreekt. De technische target ligt op $17.900"[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers: