‘Bitcoin (BTC) prijs terug naar niveau rond $8.000 is aannemelijk’

743 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De koers is gisteren mooi gestegen uit de falling wedge, maar ik verwacht niet dat we verder komen dan de $8.800 – $8.915 (ligt ook de 200 daily moving average). Een hertest van de $7.800 – $8.000 ligt nog steeds op tafel voor mij. Wat ik vergat te vertellen in de video is dat er een aanval is geweest op een Amerikaanse basis in Irak en daar lijkt de prijsstijging mee te correleren. Verdere stijging is wel mogelijk als de situatie escaleert zoals we bij de vorige stijging zagen.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!