Oorzaak Bitcoin koersdip | Nieuwe Exchange uit Australië | Flinke wijziging Binance

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen.

We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Oorzaak Bitcoin koersdip | Nieuwe Exchange uit Australië | Flinke wijziging Binance

- De hooggespannen verwachtingen omtrent bitcoin futures platform Bakkt hebben vorige week geleid tot de prijsdip van bitcoin (BTC). Dat beweert een senior analist van investeringsbank JP Morgan, waarover persbureau Bloomberg bericht.

- Analist Peter Brandt: “bitcoin (BTC) koers eerst naar $5.500 dan $50.000”

- Ripple lijft IJslands cryptobedrijf Algrim in voor bredere adoptie XRP

- Binance, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchanges, heeft op 30 september aangekondigd dat het 30 handelsparen gaat verwijderen van de exchange.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.