Intel, Nielsen en BMW werken samen met Blockchain Accelerator Tribe

BMW Group Asia, Intel en Nielsen zijn nu partners van blockchain-accelerator Tribe. Tribe word ondersteunt door de overheid van Singapore. Tribe Accelerator kondigde vrijdag het nieuws aan en zei dat de drie bedrijven hun kennis en vakkundigheid op hun terrein zullen delen met de startups van Tribe om te helpen bij het bouwen van een “ecosysteem “klaar voor industrie 4.0.

BMW Group Asia zal bijvoorbeeld “masterclasses” aanbieden over hoe blockchain-oplossingen kunnen worden geïmplementeerd in een massasituatie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]”We hopen dat we elk van deze startups kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun proof-of-concepts en de volgende fase van hun ontwikkeling kunnen bereiken”, aldus Carsten Sapia, vice-president Hoofd van de Asia Pacific regio, BMW Group Asia[/penci_blockquote]

Intel Corporation biedt bedrijven technisch mentorschap aan startups.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=Intel’s blockchain-programmadirecteur Michael Reed”]”Intel-technologieën zoals Intel Xeon Scalable-processors en Intel SGX kunnen de privacy, beveiliging en schaalbaarheid van blockchain-oplossingen helpen verbeteren.[/penci_blockquote].

Ondertussen zal Nielsen een “sandbox” aanbieden met als doel deelnemers een veilige, gecontroleerde omgeving te bieden om nieuwe technologieën te testen en de acceptatie van hun oplossingen te versnellen.

Tribe

Tribe Accelerator is afgelopen december gelanceerd als onderdeel van TRIVE Ventures. Samen met de ICON Foundation in Zuid-Korea en de Venture Hub van PwC Singapore. Enterprise Singapore, een overheidsinstantie die is opgericht om het startup-ecosysteem te ontwikkelen, ondersteunt de blockchain accelerator.

Lees meer over:
Singapore