OKX lanceert crypto-exchange en Web3 wallet in Nederland

2074 totale weergaven
OKX lanceert crypto-exchange en Web3 wallet in Nederland

De cryptomarkt in Nederland krijgt een flinke boost. OKX, een toonaangevende wereldwijde crypto-exchange, heeft vandaag de lancering van zijn platform en Web3 Wallet aangekondigd. Wat betekent dit voor Nederlandse crypto-enthousiastelingen en investeerders?

Lees verder en ontdek hoe OKX je crypto-ervaring kan transformeren.

https://twitter.com/okx/status/1797546285777485980

Wat biedt OKX?

Met de lancering van zijn gecentraliseerde crypto-exchange in Nederland biedt OKX-toegang tot spothandel en conversiediensten voor meer dan 150 cryptovaluta. Je kunt nu handelen in meer dan 60 crypto/euro-handelsparen, allemaal met hoge liquiditeit. Wat betekent dit voor jou? Eenvoudige en snelle transacties, zonder gedoe.

OKX President Hong Fang en Europees algemeen directeur Erald Ghoos
OKX President Hong Fang en Europees algemeen directeur Erald Ghoos

Gebruiksgemak met iDEAL

OKX maakt het leven van Nederlandse gebruikers gemakkelijker door integratie met iDEAL, het populairste betaalsysteem van het land. Dit betekent dat je direct en kosteloos geld op je account kunt storten. Geen gedoe meer met ingewikkelde betalingen. Ook stortingen en opnames via SEPA zijn gratis beschikbaar, wat de toegankelijkheid verder vergroot.

Volledige controle met OKX wallet

De OKX Wallet biedt een toegangspoort tot de Web3-wereld, waar je volledige controle hebt over je crypto. Deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke wallet stelt je in staat om veilig en eenvoudig te handelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Web3? De OKX Wallet biedt je een naadloze ervaring.

OKX Web3-wallet is uw toegangspoort tot het enorme potentieel van Web3-applicaties zoals het verhandelen van NFT's, blockchain-gaming, DeFi en de Metaverse.
OKX Web3-wallet is uw toegangspoort tot het enorme potentieel van Web3-applicaties zoals het verhandelen van NFT’s, blockchain-gaming, DeFi en de Metaverse.

De lancering van OKX in Nederland markeert een belangrijke mijlpaal. Met lokale ondersteuning, een Nederlandse website en app, en een team onder leiding van regionaal manager Roy van Krimpen, richt OKX zich op de specifieke behoeften van de Nederlandse gemeenschap. Dit betekent een product dat is ontworpen met jouw feedback in gedachten, met nadruk op gebruiksgemak en lage handelskosten.

De introductie van OKX betekent meer dan alleen nieuwe handelsmogelijkheden. Het biedt een gereguleerde en toegankelijke manier om direct in crypto te investeren. Institutionele investeerders, die vaak beperkt zijn door regelgeving, kunnen nu eenvoudiger toegang krijgen tot crypto-investeringen via OKX.

Transparantie en betrouwbaarheid

OKX zet zich in voor transparantie. Sinds eind 2022 publiceert het platform maandelijks een Proof of Reserves (PoR) om de volledige dekking van klantbezittingen te valideren. Met 18 opeenvolgende maandelijkse snapshots toont OKX zijn toewijding aan verbeterde rapportagestandaarden en geldt het als rolmodel in de sector.

Hoe kun je beginnen en toekomstige ontwikkelingen

Wil je een account aanmaken op OKX? Bezoek de OKX-website of download de OKX-app via de App Store of Google Play. Volg het verificatieproces en begin met handelen. Ter gelegenheid van de lancering biedt OKX een nieuwe gebruikersbonus van tot wel € 50 voor alle nieuwe klanten die zich aanmelden van vandaag tot en met 3 juli.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

OKX blijft zich ontwikkelen en zal voortdurend nieuwe tokens toevoegen voor Nederlandse klanten. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikbare tokens door de OKX-website te bezoeken. Dit is nog maar het begin van wat een spannende reis kan worden voor Nederlandse crypto-gebruikers.

Verslag van de lancering

Bitcoinmagazine.nl was aanwezig bij de persconferentie ter gelegenheid van de lancering. OKX President Hong Fang en Europees algemeen directeur Erald Ghoos gaven uitgebreide toelichtingen. We zullen nog twee artikelen en twee video’s publiceren om alle ontvangen informatie van deze persconferentie te dekken.

Europees algemeen directeur Erald Ghoos - GM Bitcoinmagazine.nl Robert Van Glabbeek
Europees algemeen directeur Erald Ghoos – GM Bitcoinmagazine.nl Robert Van Glabbeek

De lancering van OKX in Nederland biedt tal van mogelijkheden voor crypto-enthousiastelingen en investeerders. Met een gebruiksvriendelijk platform, integratie met iDEAL en een toewijding aan transparantie, is OKX klaar om een steunpilaar te worden in de Nederlandse cryptogemeenschap.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een innovatieve en groeiende markt.

 

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...