John van Meer: “Bitcoin laat bullish patronen zien op de grafieken”

Crypto Update door John van Meer (De Bitcoin Consultant) – De prijs van bitcoin blijft bewegen tussen oranje lijnen die ik in mijn afgelopen columns (zie links onderaan de pagina) heb genoemd. En de koers blijft dat ook doen zoals ik voorspelde. Lees snel verder om te zien of het voorlopig zo door zal gaan of dat er bullish signalen zijn te vinden in de charts.

Bitcoin koers wekelijkse grafiek

De prijs zal de komende weken nog tussen de oranje lijnen blijven, tenzij de inverse head and shoulders zich voltrekt. Daarover meer op de dagelijkse grafiek hieronder. Wat wel interessant is om te zien is dat er een Adam en Eva patroon te zien is op de wekelijkse grafiek. Ik zie daar nog vrij weinig over op de rest van het internet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het Adam en Eva patroon is een bullish patroon dat een bodem aangeeft, mits een bepaalde prijs wordt doorbroken, zoals aangegeven in figuur 1. Als de prijs van de rode lijn ~$4452 niet wordt doorbroken, dan wordt het patroon geïnvalideerd.

Figuur 1: de prijs moet door de rode lijn heen om het Adam en Eva patroon te valideren.

Bitcoin koers dagelijkse grafiek

Op de dagelijkse grafiek is er ook een bullish inverse head and shoulders patroon te zien, zie het onderstaande figuur 2. Als we door de $4100 heen kunnen breken en doorgaan naar de $4400 dan de kans groot dat de IH&S zich zal voltrekken.

De komende dagen worden daarbij interessant, hoe langer het duurt voordat we door de $4000/$4100 breken hoe kleiner de kans voor de IH&S zich zal voltrekken.

Figuur 2: Inverse head & shoulders om in de gaten te houden de komende dagen.

Concluderend

Er zijn interessant om bullish patronen te zien op de grafieken, maar deze moeten zich nog zien te bewijzen. Overall is de trend nog neergaand.

Lees ook: “Bitcoin gecontroleerd door bears, Stellar (XLM) naar Coinbase Pro”

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

Ik ben een online trading cursus aan het ontwikkelen voor beginners. Ik denk dat de ervaren traders er ook nog wel wat van kunnen leren. Daarover later meer dus hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuw!

Lees meer van John van Meer:

Over de Bitcoin Consultant

, John van Meer, is al geruime tijd bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars. Tevens is hij hét aanspreekpunt voor investeerders om alle en te weten te komen over crypto, zoals investeren in Altcoins, ICOs en succesvol (day)traden. Elke dinsdag is hij te vinden bij waar hij samenwerkt met anderen aan een DAO en BlockDAM token.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptovaluta is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.