Altcoin van de Week: “Koersdoel van $24 voor NEO”

445 totale weergaven

Deze week is NEO de Altcoin van de Week. Er wordt ook gezegd dat de NEO het 'Chinese Ethereum' is. NEO staat momenteel op de zestiende plaats op de Coinmarketcap en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $700 miljoen.

De koers op moment van schrijven is $11,50. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Altcoin van de Week: NEO

Hoe beoordeelt Jan Robert Schutte van CryptoAcademy de koers van NEO? Hij beoordeelt de koers als volgt:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Jan Robert Schutte"]"NEO geeft tegen een prijs van ongeveer $11,50 een mooie koopmogelijkheid. Met een doel van $24 in de komende maand betekent dit een opwaarts potentieel van +109%. Natuurlijk, zoals altijd, is het raadzaam om een stop-loss order onder de $8.50 te plaatsen".[/penci_blockquote]

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

Lees meer over: