Binance 4e Launchpad sale “Matic Network” middels het loterij systeem

786 totale weergaven

Binance heeft hun vierde ICO aangekondigd dat zal worden gehouden op het Launchpad platform. De eerder gehouden ICO’s (BitTorrent, Fetch.AI, Celer Network) waren een enorm succes. Mede door deze succes hebben ze het format van de launchpad gewijzigd.

Matic Network

Matic Network is ontworpen als een 2e laag scaling solution die sidechains gebruikt voor off-chain computing. De beveiliging wordt gewaarborgd door gebruik te maken van het Plasma-framework en Proof-of-Stake (PoS) consensusalgoritme. Leuk feitje, Matic Network heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ecosysteem van Ethereum door de implementatie van Plasma MVP.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het doel van het project is om het startplatform te worden waar ontwikkelaars hun decentrale applicaties kunnen inzetten en uitvoeren. De token verkoop zal zijn op 24 april. Er zullen in totaal 1.900.000.000 MATIC-tokens voor de prijs van $ 0,00263 worden verkocht.

Loterij bij nieuwe IEO’s

De verkoop van Matic gebeurt met het nieuwe loterijmodel van Binance Launchpad. Binance heeft besloten om het format te veranderen in een loterij om tegemoet te komen aan de enorme vraag.

Het maximale aantal winnende loten zijn 16.666 stuks. Om deel te nemen aan de Matic-verkoop, moet elke persoon minimaal 100 BNB-tokens houden gedurende de laatste 20 dagen voorafgaand aan de verkoop. Bovendien, hoe meer BNB je vasthoudt hoe meer loten je zou kunnen benutten. Het maximale aantal tickets dat u kunt krijgen, is echter beperkt tot 5 stuks.

Meer cryptonieuws

Lees meer over:
AltcoinBinancecryptoICOIEO