Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Binance, met Coinbase de enige unicorn in de cryptowereld, komt met een nieuw platform op te proppen. Met Binance Jersey kan er bitcoin en ethereum gekocht of verkocht worden voor euro (EUR) of Britse Pond (GDP). De handelsparen van de nieuwe cryptobeurs van Binance zijn BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR en ETH/EUR.

Binance Jersey

Op de beurs Binance Jersey (Binance.je) kan in eerste instantie alleen Bitcoin en Ethereum gekocht en verkocht worden. Binance heeft op Jersey deze dochteronderneming opgericht. Op het Britse eiland voor de Franse kust zijn al diverse crypto-ondernemingen geregistreerd. Medio 2014 werd met GABI het eerste, internationame cryptofonds ooit gelanceerd. Ook voor ICO’s zijn de regels mild te noemen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wei Zhou, de CFO van Binance zegt over de lancering: “Via Binance Jersey willen we het voor Europeanen en Britten gemakkelijker maken om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Het is onderdeel van onze strategie om meer mensen met cryptovaluta in aanraking te laten komen.”

Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Bitcoin-euro

Cryptohandel direct in euro’s is uiteraard niets nieuws. In Europa zijn er diverse mogelijkheden om in europaren te handelen zoals bijvoorbeeld via onder meer Bitstamp, BL3P van Bitonic, Anycoin Direct en Bitladon. De prijzen van Binance Jersey zijn wel wat aan de hoge kant. Om geld te storten betaal je EUR 8.
Per trade betaal je 0.1% procent fee, voor het versturen van BTC naar een ander BTC adres betaal je ongeveer 0.0005 satoshi waar je minimaal 0.001 satoshi moet verzenden.

Binance Jersey: Bitcoin kopen met euro en Pond

Bron: persbericht Binance

Disclaimer: Handel in cryptovaluta is zeer risicovol en geschiedt op eigen risico.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...