Bitcoin koers leeft op, wordt momentum weer bullish voor BTC?

Crypto nieuws – Bitcoin (BTC) heeft vandaag tot nu toe een goede dag achter de rug. De huidige koers is op moment van schrijven $5.174 (+2,3%). Altcoins zoals Litecoin en Bitcoin Cash staan respectievelijk 6% en 7% in de plus. Ook EOS heeft met 5% een korte koersopleving. Analist Stef van Altcoinbase: “Bitcoin is bullish, maar heeft een zeer stevige weerstand bij $5.400.”

Bitcoin update: “Weerstand bij $5.400”

Wat verwacht analist Stef den Tuinder van Altcoinbase van de prijs van BTC? Zijn eerdere voorspelling van een “altseason” lijkt vooralsnog uit te komen.
[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Stef van Altcoinbase”] Bitcoin is bullish. Voor nu moeten we $5.400 breken en daar ligt heel veel weerstand. We zien een ichimoku cloud, een indicator van weerstand, die begint rond $5.400. Daarnaast is de 100 EMA lijn aangetikt op de 3D chart, en deze is vooralsnog afgewezen. Bitcoin moet boven $5.400 sluiten voor we een verdere run omhoog kunnen krijgen. Dat was een hele beproeving om $5.400 te breken. Ik zie daar wel een afwijzing komen voor BTC. [/penci_blockquote]

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin koers leeft op, wordt momentum weer bullish voor BTC?

Cryptotwitter

En de altcoins dan?

Litecoin en Bitcoin Cash staan respectievelijk 6% en 7% in de plus.

Meer crypto nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...