Electroneum (ETN) sluit partnership en lanceert eigen smartphone

In de grootste stap richting massale acceptatie van de ETN cryptocurrency, heeft Electroneum een nieuwe samenwerking onthuld met The Unlimited. The Unlimited is een gevestigde financiële provider en een mobiele virtuele netwerk operator in Zuid-Afrika. Het nieuws werd bekend op het MWC 2019-evenement in Barcelona.

Zuid Afrika en Cloud Mining

ETN-gebruikers in Zuid-Afrika kunnen hun data gebruik nu rechtstreeks met ETN aanvullen. The Unlimited geven gebruikers dubbele data, als een stimulans om met ETN te betalen. Met bijna drie miljoen gebruikers al aan boord, zal deze ongekende beweging zeer waarschijnlijk een aanzienlijke toename in de gebruikersbasis van Electroneum tot gevolg hebben.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In het persbericht staat onder meer: “Electroneum beloont haar app-gebruikers voor regelmatige interactie met hen. Electroneum heeft het ook gemakkelijk gemaakt om uw gratis simkaart van The Unlimited in hun app te krijgen. Download eenvoudigweg de Electroneum-app en klik op “Get your free SIM”

The Unlimited link voor de sim kaart

Electroneum M1 mobiel

Daarnaast heeft Electroneum ook een eigen mobiele telefoon, de M1, aangekondigd. De M1 is een “blockchain” telefoon met die zijn gebruikers helpt ETN te verdienen via de app met mijnen (cloud mining). Het heeft een zeer laag prijskaartje van slechts $ 80 USD. De Android-smartphone is ontworpen voor mensen in ontwikkelingsregio’s. Daarom richten ze op de functies die ze echt nodig hebben. Volgens het ETN is het belangrijkste kenmerk van de smartphone dat het, in plaats van het u gedurende de jaren van gebruik te betalen, op zijn beurt terugbetaalt aan de gebruiker.

Het apparaat wordt gevoed door een 1,3 GHz quad-coreprocessor en werkt op Android 8.1 Oreo. De rest van de functies zijn vrij eenvoudig en zijn ontworpen om te voldoen aan de basisvereisten van de gebruiker. Het apparaat wordt geleverd met een 5 MP-camera aan de achterzijde en een camera aan de voorkant met 2 MP voor het vastleggen van selfies. De Electroneum M1 heeft ook GPS en Bluetooth 4.0, de batterij op het apparaat is erg klein op 1.600 mAh capaciteit met een verwachte spreektijd van 6 tot 8 uur.

Electroneum-M1-smartphone

Lees meer over:
smartphone