Finney blockchain smartphone biedt ondersteuning voor My Ether Wallet

SIRIN LABS, de maker van de FINNEY blockchain-smartphone, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met MyEtherWallet (MEW). MEW is een populaire Ethereum wallet, en dus ook de ERC20 tokens. De twee bedrijven gaan hun systemen integreren om het cryptogebruik toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. MEW biedt FINNEY als een hardware wallet aan. Met SIRIN LABS kunnen alle MEW-gebruikers gebruik maken van de SIRIN OS cold wallet.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”CEO van SIRIN LABS, Zvika Landau”]De FINNEY-ervaring evolueert voortdurend en verbetert dankzij onze partners. We zien deze integratie als een sterke stap naar een groter marktaandeel voor beide bedrijven, omdat de twee producten elkaar aanvullen. [/penci_blockquote]

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Oprichter en CEO van MEW, Kosala Hemachandra”] “We zijn altijd op zoek naar veiligere integraties naar Ethereum om onze gebruikers zich veilig te laten voelen tijdens het navigeren de cryptowateren, en we geloven dat het hebben van een telefonische hardwareportefeuille enorm waardevol is voor gebruikers. Hierdoor wordt het niet alleen eenvoudig om crypto-transacties te verzenden en te ontvangen, maar wordt crypto ook toegankelijker voor een breed scala aan gebruikers. ” [/penci_blockquote]

Finney smartphone

De Finney is een futuristisch blockchain smartphone met een prijskaartje van 1.000 dollar. Dit is te vergelijken met een high-end smartphone van Apple of Samsung. Met een prijs van $1.000 wilt Sirin Labs ervoor te zorgen dat het apparaat een groter publiek aanspreekt.

Het apparaat heeft een Qualcomm Snapdragon 845-chipset, samen met 128 GB opslaggeheugen en 6GB ram. Het heeft ook een 3280 mAh-batterij, een 18:9-scherm van 6 inch, een 12MP-camera aan de achterkant en een 8MP-selfiecamera aan de voorkant. De telefoon heeft ook een speciale SD-geheugenkaartsleuf met ondersteuning voor maximaal 2 TB uitbreidbaar geheugen.

My Ether Wallet

Er zijn nogal wat verschillende Ethereum portemonnee-oplossingen beschikbaar. De meeste mensen hebben MyEtherWallet gevonden, omdat het een handige oplossing biedt. Wat nog belangrijker is, is dat MyEtherWallet ook wordt geleverd met hardware wallet-ondersteuning, waarmee veilige opslagoplossingen kunnen worden gemaakt. En nu komt daar ook ondersteuning bij voor de Finney blockchain smartphone.

MyEtherWallet

Oppervlakkig gezien ziet het MyEtherWallet-platform er professioneel uit en biedt het alle soorten services die je zou verwachten. Het ondersteunt ook ERC20 tokens, wat het een geweldige oplossing maakt voor mensen die willen deelnemen aan ICO’s met cryptocurrency. Het opzetten van een portemonnee is heel eenvoudig en MyEtherWallet is een krachtige oplossing voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van cryptocurrency.