Fomoflash update – Bitcoin en de ICO Global Funeral Care: uitvaart via de blockchain

867 totale weergaven

Sponsored ICO review – Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt. In aflevering gaat hij uitgebreid in op een bijzonder project: Global Funeral Care, een Nederlandse ICO die zich richt op de uitvaartsector.

Fomoflash update: Bitcoin koers en uitvaart via de blockchain?

In zijn nieuwste aflevering gaat hij in op de volgende onderwerpen:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk dit interview wat Bitcoin Magazine NL met Richard Kastelein, adviseur van circa 25 ICO’s, had.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: FomoFlash heeft een vergoeding ontvangen voor zijn recensie van de ICO Global Funeral Care. Wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...