Huobi komt met Litecoin en Ripple futures

Huobi Derivates Market start de handel in Litecoin (LTC) futures. Binnenkort zijn er ook Ripple (XRP)-futures te kopen. De koers van LTC nam in eerste instantie iets toe, maar deze groei is inmiddels afgevlakt.

Litecoin

De huidige koers is 32,30 dollar met een marktwaarde van 1,9 miljard dollar. Daarmee bezetten ze plek 7 van de Coinmarketcap, de ranglijst van cryptovaluta naar marktwaarde. Livio Weng, CEO van Huobi Global zegt: “Litecoin is één van de grootste altcoins van dit moment en het is een populaire munt onder onze gebruikers. We gaan het komende jaar nog veel meer munten toevoegen aan Huobi DM”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Klanten kunnen kiezen tussen drie contracttermijnen: week, tweewekelijks of maand.

Huobi komt met Litecoin en Ripple futures

Ripple

Daarnaast wil Huobi, in navolging van Coinbase, ook Ripple gaan noteren aan haar derivatenbeurs Huobi DM. Op dit moment is er Bitcoin, Ethereum en Eos te verhandelen. Op de beurs wordt gemiddeld tussen de 10 en 20 miljard dollar verhandeld per dag.

Huobi uitrol

Het Chinese bedrijf was actief in de VS onder de naam HBUS, wiens naam in Huobi is veranderd. Ook is Huobi actief in Australië, Zuid-Korea, Japan en het Midden-Oosten (Huobi Mena).
Op de hoofdbeurs Huobi Global is het dagelijkse voluma ca. 282 miljoen dollar. BTC-USDT is met 54 miljoen dollar het meest verhandelde tradingpaar, gevolgd door EOS/USDT.

Bronnen: Huobi / Coinmarketcap / Decryptmedia

Disclaimer: de auteur van dit artikel bezit een hoeveelheid van enkele LTC.

Lees meer over:
AltcoinHuobiLitecoinLTC

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...