Kucoin haalt zeven cryptocurrencies van beurs

Kucoin heeft een aantal cryptocurrencies van de beurs gehaald. Onder de getroffen cryptocurrencies zit onder meer Polymath, een platform voor security tokens en Substratum, een protocol voor een decentraal Internet met een betrokken community. Het bedrijf uit Hongkong is een middelgrote beurs met een handelsvolume van circa 4,5 miljoen dollar de afgelopen 24 uur. Ze bieden 322 handelsparen, waarvan het handelspaar ETH/BTC het meest verhandeld wordt.

Kucoin delist cryptocurrencies

Het is niet heel duidelijk wat de reden is. Blijkbaar vielen de onderstaande cryptovaluta onder een speciale toelatingsregeling, de “Special Treatment Rule” zoals Kucoin het noemt. Die regeling is nu formeel beëindigd met het stoppen van de handel tot gevolg.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat om de volgende coins:

De handel wordt 3 februari 2019 19.00 Nederlandse tijd gesloten. Tot 3 mei 2019 19 uur kunnen beleggers nog hun tegoeden van deze cryptocurrencies van de beurs halen. Daarnaast stopt ook de handel van het handelspaar USE/USDT.

Grin en V Systems

Daarnaast zijn er afgelopen week ook weer nieuwe cryptomunten genoteerd aan de beurs. Deze zijn onder meer:

Kucoin Shares

Ook werd bekend dat de cryptobeurs bijna 200.000 Kucoin Shares – volgens afspraak in haar whitepaper – heeft vernietigd (‘burn’). Er bestaan 179 miljoen KCS, waarvan nu bijna 90 miljoen stuks in omloop zijn.

Kucoin haalt zeven cryptocurrencies van beurs

Bron: Kucoin

Lees meer over:
cryptobeursKucoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...