Beste Metaverse Coins en Crypto in 2024

beste metaverse crypto

De fascinatie met de metaverse neemt in de laatste jaren steeds meer toe, waardoor de vraag naar Metaverse coins ook toeneemt. Daarom zullen we in dit artikel de top 10 metaverse crypto coins van dit moment bespreken. Deze metaverse tokens hebben de potentie om je portfolio naar een nieuw niveau te tillen.

10 Beste Metaverse crypto coins van 2024

 1. Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Metaverse crypto coin met de mogelijkheid om Bitcoin te minen
 2. Meme Kombat ($MK) – Unieke meme coin met eigen crypto metaverse battle arena
 3. Sponge V2 ($SPONGEV2) – Vervolg op succesvolle Sponge meme coin met P2E game
 4. Ethereum ($ETH) – De grootste altcoin met Smart Contract platform voor metaverse crypto coins
 5. Internet Computer ($ICP) – Metaverse crypto token met een visie voor een World computer
 6. Render ($RNDR) – Gebruik deze metaverse coin om gedecentraliseerd projecten te renderen
 7. The Sandbox ($SAND) – Uniek Play-2-Earn metaverse project waar je alles kunt bouwen
 8. Axie Infinity ($AXS) – Verzamel Axies en strijd tegen anderen in dit metaverse crypto project
 9. Decentraland ($MANA) – Maak vrienden en ontdek evenementen in deze virtuele wereld
 10. ApeCoin ($APE) – Metaverse crypto coin van de populaire Bored Ape Yacht Club NFT-collectie

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Analyse: Investeren in Metaverse coins

Vanwege het groeiend belang in de metaverse, zijn investeerders op zoek naar de beste metaverse crypto coins die in de toekomst flink zouden kunnen stijgen. Daarom gaan we in de sectie hieronder elke cryptomunt uit onze top 10 crypto metaverse coins uitvoerig bespreken. Zo blijf je op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen in de metaverse sector.

1. Bitcoin Minetrix – Metaverse crypto coin voor Bitcoin mining

Nieuw in de metaverse wereld is Bitcoin Minetrix ($BTCMTX). Dit metaverse project stelt particulieren in staat om Bitcoin te minen zonder alle dure apparatuur, technische expertise en hoge energiekosten. Met het Stake-2-Mine concept wil Bitcoin Minetrix nieuw leven blazen in de cloud mining industrie.

Het concept is simpel. Gebruikers die Bitcoin willen minen via Bitcoin Minetrix hoeven enkel $BTCMTX tokens te kopen en te beginnen met staken. Als beloning voor het staken, ontvangen gebruikers dan cloud mining credits. Deze credits kunnen op hun beurt worden ingewisseld voor hash power om Bitcoin te minen.

Bitcoin Minetrix metaverse crypto pagina om in te schrijven

Met deze manier van Bitcoin mining worden veel risico’s vermeden. In het verleden was cloud mining altijd nauw verwant met fraude. Bitcoin Minetrix wil een betrouwbaar en transparant platform opbouwen. Dit doet het platform door cloud mining te tokeniseren en volledig te decentraliseren. Zo hoeven investeerders zich geen zorgen te maken over mogelijke oplichting.

De metaverse crypto coins bevinden zich nu in de presale fase. $BTCMTX tokens zijn op dit moment te verkrijgen voor $0,0129 per stuk. Investeerders moeten echter wel snel handelen, want het project is al bijna uitverkocht en de prijs stijgt binnenkort. Neem deel aan de nieuwe opkomst van cloud mining met Bitcoin Minetrix.

Presale startdatum
26 september 2023
Betaalmethoden ETH, USDT, BNB of bankpas
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
4.000.000.000
Hard cap $3.080.000
Huidige presale prijs $0,0129

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

2. Meme Kombat – Meme coin met crypto metaverse battle arena

De volgende metaverse crypto is Meme Kombat ($MK), een gloednieuw project dat gebruikers spanning en sensatie biedt in zijn battle arena. Het blijft echter niet bij pure opwinding, gebruikers kunnen ook op verschillende manieren geld verdienen met crypto op dit platform.

In de kern van Meme Kombat ligt de battle arena. Hier strijden 11 verschillende meme coin karakters tegen elkaar in zogeheten battles. Deze battles worden gegenereerd door kunstmatige intelligentie voor een eerlijke, maar onvoorspelbare uitkomst. Gebruikers zetten geld in op hun winnaar en krijgen zo de kans om $MK tokens te verdienen.

Meme Kombat metaverse project

Om de tokens in te kunnen zetten, moeten ze eerst gestaked zijn. Ook met staking verdien je een aardig zakcentje. Zo ontvangen gebruikers op dit moment een jaarlijks staking rendement (APY) van 133%. Gezien meme coins een viraal karakter hebben, kan het goed zijn dat de $MK koers binnen de kortste keren zal stijgen.

Dit virale karakter blijkt ook uit de populariteit van de presale. Op dit moment is er al meer dan $7 miljoen ingezameld voor de metaverse crypto. Tokens kunnen op dit moment worden gekocht voor $0,279 per stuk. Ook zullen er volgens de roadmap meerdere seizoenen uitkomen die allemaal andere karakters met zich mee brengen. Wacht dus niet langer en investeer snel in deze kleine crypto met potentie.

Presale startdatum
21 september 2023
Betaalmethoden ETH en USDT
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
120.000.000
Hard cap $6.000.000
Huidige presale prijs $0,279

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

3. Sponge V2 – Vervolg op succesvolle Sponge meme coin met P2E game

Sponge V2 ($SPONGEV2) is het langverwachte vervolg op de populaire Sponge meme coin. Deze cryptomunt behoorde in 2023 tot de beste meme coins met stijgingen van wel meer dan 100x. Het is dan ook niet gek dat analisten een vergelijkbare groei verwachten voor de opvolger van Sponge.

Het project bouwt voort op het huidige $SPONGE ecosysteem met een community van meer dan 30.000 leden. Daarnaast is er ook een nieuwe Play-2-Earn game in ontwikkeling. Dit is een racing game waarbij gebruikers racen als Sponge karakters en tokens kunnen verdienen door hoog te scoren in de klassementen.

Sponge V2 presale metaverse pagina om in te schrijven

De nieuwe Sponge V2 token is een Stake-2-Bridge token. Dit houdt in dat gebruikers Sponge V2 tokens kunnen verdienen door $SPONGE te staken. Deze $SPONGE tokens worden vervolgens vastgelegd en vervangen door Sponge V2. Hierbij verdienen ze een aantrekkelijk APY van 302%.

Ben je nog niet in het bezit van $SPONGE tokens, maar wil je wel Sponge V2 tokens verdienen? Vrees niet, het is namelijk mogelijk om op de Sponge V2 website de $SPONGE tokens te kopen. Op dit moment kosten de tokens $0,00083 per stuk. Neem deel aan de heropleving van Sponge token door nu $SPONGE te kopen en te beginnen met staken.

Presale startdatum
Q4 2023
Betaalmethoden USDT, ETH en bankpas
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
150.000.000.000
Hard cap Niet beschikbaar
Huidige presale prijs $0,00083

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

4. Ethereum – Smart Contract platform voor metaverse crypto coins

Het volgende metaverse crypto project is Ethereum ($ETH). Ethereum is een toonaangevend blockchain platform dat bekend staat om zijn gedecentraliseerde applicaties (dApps) en Smart Contracts. Het is momenteel een van de populairste en meest gebruikte blockchain platforms en wordt zeer gewaardeerd om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en interoperabiliteit.

In het hart van het ecosysteem van Ethereum ligt de cryptocurrency Ether ($ETH). Deze cryptomunt wordt gebruikt voor transactiekosten en de uitvoering van Smart Contracts op het platform. In de loop der jaren heeft Ethereum een groot aantal ontwikkelaars en gebruikers aangetrokken die gepassioneerd zijn over gedecentraliseerde apps, financiële diensten en meer.

Ethereum metaverse crypto

Zoals je misschien opvalt, opereren veel van de top metaverse projecten die in dit artikel worden besproken op Ethereum. De metaverse en Ethereum zijn dan ook nauw verbonden met elkaar. Ethereum biedt namelijk een stevig fundament voor de ontwikkeling en inzet van metaverse projecten.

Voor investeerders die willen beleggen in metaverse coins is $ETH een aantrekkelijke optie, doordat veel projecten zijn gebaseerd op het Ethereum platform. Door te investeren in Ethereum profiteren beleggers dus indirect van de groei van de metaverse sector. Dit komt doordat de vraag naar Ethereum toeneemt naarmate er meer projecten worden gebouwd op het platform.

Huidige koers
$2.458,30
Marktkapitalisatie $295.447.791.483
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
120.178.235

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

5. Internet Computer – Metaverse crypto token met een World computer

Het Internet Computer Protocol ($ICP) is in 2016 opgericht door de DFINITY Foundation en is de eerste blockchain met onbeperkte capaciteit. Vanwege de opzet van de blockchain kan deze miljoenen gebruikers tegelijkertijd aan. Het systeem heeft hiervoor visies voor een World Computer die traditionele IT systemen moet vervangen.

Het is dus de bedoeling dat in de toekomst niet alleen dApps, maar ook websites en internetdiensten opereren op de blockchain van het Internet Computer Protocol. Gebruikers kunnen via de simpele interface gemakkelijk nieuwe dApps aanmaken op het platform. Daarnaast verwerkt de ICP blockchain binnen enkele seconden de transacties, waardoor het zich onderscheidt van andere blockchains.

ICP metaverse crypto

Internet Computer maakt gebruik van een nieuw type smart contract, namelijk canister smart contracts. Deze contracten bieden dezelfde voordelen als traditionele smart contracts, maar bieden extra mogelijkheden. Hierdoor gebruiken complexe applicaties zoals social media websites deze canister smart contracts. Deze contracten zijn bovendien erg schaalbaar en vertragen bestaande web applicaties niet.

Verder kunnen de smart contracts worden gebruikt om direct tokens te bridgen door gelijk adressen aan te maken op andere blockchains om tokens te versturen. Bridges zijn vaak het zwakste punt van een blockchain, maar met Internet Computer zijn bridges niet meer nodig. Hierdoor heeft deze metaverse crypto de potentie om in de toekomst significant te stijgen.

Huidige koers
$11,42
Marktkapitalisatie $5.207.246.870
Blockchain
Internet Computer blockchain
Totale voorraad
513.611.245

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

6. Render – Metaverse coin om gedecentraliseerd projecten te renderen

Render ($RNDR) is een metaverse coin waarbij individuen GPU kracht kunnen bijdragen aan de blockchain om de visuele effecten en graphics te renderen. Als beloning ontvangen deze gebruikers $RNDR tokens. Op deze manier verbindt het Render netwerk bedrijven en mensen met elkaar en kunnen ze goedkoop en efficiënt de rekenkracht delen.

Het project is een belangrijke hoeksteen in de metaverse sector omdat veel projecten in de metaverse afhankelijk zijn van motion graphics en 3D visuele effecten. Zo is het traditionele proces van renderen een stuk simpeler geworden met dank aan Render.

Render metaverse token logo

Een van de voordelen van Render is zijn schaalbare GPU netwerk dat zo groot is als de vraag ernaar. Het gedecentraliseerde netwerk is afhankelijk van een geautomatiseerd systeem dat de taken en projecten onderverdeelt. Daarnaast biedt het platform een manier om passief inkomen te verdienen door je ongebruikte rekenkracht in te zetten en $RNDR tokens te verdienen.

Daarnaast hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over de privacy en veiligheid. Vanwege het effectieve digitale management systeem dat op de blockchain is gebouwd blijven de rechten van de artiesten beschermd, terwijl de data van gebruikers ook versleuteld blijft.

Huidige koers
$4,22
Marktkapitalisatie $1.614.805.202
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
376.146.336

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

7. The Sandbox – Play-2-Earn metaverse project vol creativiteit

Op nummer zeven van de top metaverse crypto staat The Sandbox ($SAND), een virtuele wereld waar gebruikers hun gaming ervaringen kunnen bouwen, bezitten en er zelfs geld mee kunnen verdienen. Het team achter The Sandbox heeft al twee populaire mobiele apps op Android en iOs die in totaal 40 miljoen keer zijn gedownload.

Nu heeft het team een ecosysteem gemaakt waar de creaties echt eigendom zijn van de gebruikers in de vorm van NFT’s. Het gaming platform van The Sandbox bestaat uit drie verschillende producten, namelijk een Voxel Editor, waar je zelf voxel modellen kunt creëren en animeren, een marktplaats, waar je in-game middelen kunt verhandelen en een game maker, waar je je eigen games kunt maken en delen.

The Sandbox voorpagina

In het ecosysteem van The Sandbox worden verschillende tokens gebruikt tussen de spelers, makers, conservatoren en landeigenaren. De $SAND metaverse token dient als de standaard valuta voor alle transacties en interacties in The Sandbox. Daarnaast kunnen spelers $LAND kopen om daar hun spellen op te bouwen. Elke $LAND is een unieke NFT die op de Ethereum blockchain functioneert.

Ook de activa zijn unieke NFT tokens. Naast het maken en verhandelen van verschillende in-game items kunnen gebruikers ook passief inkomen verdienen met staking. Verder is $SAND ook het bestuurstoken van het ecosysteem en kun je stemmen over verschillende besluiten. Al met al is The Sandbox een van de grootste games in de metaverse sector en het is geen verrassing waarom dit zo is.

Huidige koers
$0,4807
Marktkapitalisatie $1.017.368.560
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
3.000.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

8. Axie Infinity – Verzamel Axies en strijd tegen anderen

Axie Infinity ($AXS) is een crypto game waarbij spelers Axies, digitale huisdieren die zijn vernoemd naar axolotls, kunnen kopen, trainen en laten strijden tegen andere spelers. De metaverse crypto die wordt gebruikt is $AXS. Hiermee kopen en verkopen spelers hun Axies en gebruikers kunnen deze tokens in gevechten gebruiken om beloningen te verdienen.

Het spel is een turn-based player-vs-player (PvP) game waar spelers een team van Axies opbouwen. Elke Axie is een NFT. Tijdens de game trekken de Axies kaarten en afhankelijk van hun lichaamsdelen zetten ze deze kaarten in. Het spel staat op de 22e plek van Dappradar op basis van de meeste actieve wallets in het spel.

Axie Infinity metaverse

Tegenwoordig zijn er verschillende versies van de game beschikbaar. Spelers kunnen tegen Axies van andere spelers strijden in een arena in Axie Classic. Ook is het mogelijk om samen op avontuur te gaan in Axie Infinity: Origins. Er zijn steeds meer minigames om te spelen, waardoor Axie Infinity mogelijk kan uitgroeien tot een van de beste altcoins.

Gebruikers kunnen verder $AXS gebruiken om staking beloningen te verdienen. Door je tokens te staken kom je ook in aanmerking om bestuurslid te worden en kun je stemmen over verschillende besluiten. Daarnaast wordt $AXS gebruikt als betaalmiddel op de Axie NFT marktplaats. Ook kunnen spelers $AXS uitgeven om Axie NFT’s te broeden.

Huidige koers
$7,58
Marktkapitalisatie $1.029.123.835
Blockchain
Ronin Network
Totale voorraad
270.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

9. Decentraland – Maak vrienden en ontdek evenementen

Decentraland ($MANA) is een vastgoed metaverse waarbij gebruikers virtueel land kunnen kopen en hier verschillende gebouwen en constructies op kunnen bouwen. Hierbij moet je denken aan musea, kantoren, theaters, huizen, winkelcentra en nog veel meer. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om nieuwe gemeenschappen te bouwen in een virtuele wereld.

Decentraland laat op indrukwekkende wijze zien hoe het mogelijk is de vastgoedsector te transformeren met de integratie van metaverse concepten en metaverse crypto coins. Ook illustreert het platform hoe zowel gebruikers als investeerders kunnen profiteren van een project dat de vastgoedsector opnieuw uitvindt.

Decentraland metaverse

In het ecosysteem van Decentraland spelen $MANA tokens een essentiële rol. Deze tokens worden gebruikt om items te verhandelen op de marktplaats, tickets te kopen voor virtuele evenementen of om $LAND tokens te kopen. Deze $LAND tokens staan voor een stukje land van zo’n 10 vierkante meter.

Door te investeren in cryptocurrencies zoals Decentraland krijgen investeerders de mogelijkheid om deel te nemen aan een spannende ontwikkeling in de metaverse sector. Zo diversifieer je je portfolio met een metaverse crypto die de potentie heeft om te exploderen in de toekomst.

Huidige koers
$0,4377
Marktkapitalisatie $829.960.902
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
2.193.179.327

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

10. ApeCoin – Metaverse crypto coin van populaire NFT collectie

ApeCoin ($APE) is een open-source protocol en de nieuwste toevoeging aan de Bored Ape Yacht Club (BAYC). In tegenstelling tot BAYC is dit echter geen NFT-project, maar een economie van een metaverse game die binnenkort wordt gelanceerd door Yuga Labs en wordt bestuurd door een DAO.

In de kern dient ApeCoin als een bestuurstoken voor het Bored Ape ecosysteem. Door $APE tokens te bezitten, word je lid van de DAO en kun je een Ape Improvement Proposal aanvraag indienen. Deze heeft invloed op de regels, partnerschappen, het bestuur en andere functies van de ApeCoin DAO.

ApeCoin metaverse crypto coin logo

ApeCoin opereert op de Ethereum blockchain en is een ERC-20 token met als doel om gedecentraliseerde gemeenschappen in staat te stellen om Web3 technologieën te bouwen. ApeCoin is noch inflatoir noch deflatoir. Het totale aanbod zal constant 1 miljard blijven.

De metaverse coin biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in een cryptomunt met de potentie om te exploderen. Het is interessant voor investeerders doordat ze kunnen profiteren van het bouwen van gedecentraliseerde Web3 community’s.

Huidige koers
$1,38
Marktkapitalisatie $506.390.382
Blockchain
Ethereum
Totale voorraad
1.000.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Metaverse crypto?

Metaverse crypto zijn digitale munten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik binnen metaverse platforms. Metaverse platforms zijn virtuele omgevingen waarin gebruikers kunnen communiceren, content kunnen creëren en digitale goederen en diensten kunnen kopen of verkopen. Hier dienen de cryptomunten als betaalmiddel voor transacties, als beloning voor gebruikers of als middel om deel te nemen aan bepaalde activiteiten.

Sommige crypto metaverse coins opereren op een eigen blockchain, terwijl anderen opereren op grotere blockchain netwerken zoals Ethereum of Binance Smart Chain. Beleggers die geïnteresseerd zijn in de metaverse sector moeten letten op tokens met potentie, omdat dit uiteindelijk de beste cryptomunten van 2024 kunnen zijn.

Geschiedenis van Metaverse coins

De opkomst van metaverse tokens is nauw verbonden met de ontwikkeling van de metaverse en blockchaintechnologie. De term “metaverse” werd voor het eerst gebruikt in 1992 in de sciencefictionroman “Snow Crash” van Neal Stephenson. Hierin beschrijft hij een virtuele realiteit waarbij mensen communiceren met elkaar via avaters. Het idee heeft sindsdien veel verschillende vormen aangenomen en is verder ontwikkeld in films, boeken en computergames.

Met de opkomst van blockchaintechnologie en de mogelijkheid om gedecentraliseerde tokens te creëren, begonnen ontwikkelaars de visie van de metaverse te combineren met deze nieuwe technologie. De gedecentraliseerde aard van blockchain maakt het mogelijk om virtuele werelden te creëren die niet worden gecontroleerd door een centrale autoriteit, terwijl de veiligheid en transparantie van transacties gegarandeerd blijft.

Ontwikkelingen in de afgelopen jaren

Top metaverse crypto coins zoals MANA van Decentraland, AXS van Axie Infinity en SAND van The Sandbox zijn voorbeelden van succesvolle projecten die blockchain technologie gebruiken om meeslepende metaverse ervaringen te creëren. In de afgelopen jaren springen er steeds meer nieuwe metaverse projecten uit de grond.

 • Rond 2017 verschenen de eerste crypto metaverse projecten
 • Sindsdien zorgt de combinatie van metaverse en blockchain voor een verscheidenheid aan nieuwe platforms
 • Tegenwoordig kunnen gebruikers gamen, land bezitten, items verhandelen en diensten aanbieden via de metaverse

Hoe wordt cryptocurrency gebruikt in de metaverse?

Metaverse crypto tokens worden op verschillende manieren gebruikt. Dit verschilt veelal per platform. Daarom bespreken we in deze sectie de belangrijkste use cases voor deze cryptomunten.

BetaalmiddelBeloningen voor het leveren van dienstenBestuurstoken

Betaalmiddel

Bij de meeste metaverse platforms worden de cryptomunten gebruikt als betaalmiddel om bepaalde activa of land in de metaverse te kopen en verkopen. Deze transacties worden gemaakt met de cryptomunt van het project. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het kopen van Axies met $AXS of het aanschaffen van land in Decentraland met $MANA.

Beloningen voor het leveren van diensten

In bepaalde gevallen worden metaverse coins gegeven als een beloning voor het aanbieden van bepaalde diensten. Een voorbeeld hiervan zijn $RNDR tokens. Gebruikers verdienen deze cryptomunten door hun extra rekenkracht aan te bieden om projecten te renderen. Ook is het mogelijk dat tokens worden gegeven als beloning voor staking, zoals bij Meme Kombat.

Bestuurstoken

Het komt ook voor dat metaverse coins worden gebruikt als bestuurstokens. Hierbij krijgen token eigenaren een stem over bepaalde voorstellen, partnerschappen en andere bestuurlijke zaken. Voorbeelden van metaverse bestuurstokens zijn $APE van ApeCoin en $AXS van Axie Infinity.

4 redenen om te investeren in Metaverse coins

De metaverse blijft groeien in populariteit en veel mensen zijn op zoek naar manieren om hiervan te profiteren. Daarom geven we in de sectie hieronder verschillende redenen om te investeren in metaverse coins.

Opwaartse potentieHoge toegankelijkheidGrote bedrijven ondersteunen metaverse coinsEigendom van land en onroerend goed

Opwaartse potentie

Metaverse cryptomunten bieden enorme potentie om te groeien. Gezien de metaverse nog in ontwikkeling is, zijn er veel mogelijkheden voor investeerders om vroeg in te stappen en te profiteren van de mogelijke waardestijgingen. Deze cryptomunten kunnen uiteindelijk uitgroeien tot populaire cryptomunten, zoals Ether. Beleggers die daarom vroeg tokens met potentie identificeren kunnen veel winst verdienen.

Hoge toegankelijkheid

Een van de grootste voordelen van metaverse cryptomunten is hun toegankelijkheid. In tegenstelling tot traditionele beleggingsvormen zoals aandelen of onroerend goed, zijn metaverse tokens eenvoudiger te verkrijgen en te verhandelen. Hierdoor kunnen beleggers met een kleiner budget investeren in deze cryptomunten en profiteren van hun groei. Door gebruik te maken van de beste exchanges kunnen particulieren crypto verhandelen zonder dure tussenpersonen.

Grote bedrijven ondersteunen metaverse coins

Steeds meer grote merken en bedrijven erkennen de potentie van de metaverse en ondersteunen de ontwikkeling van metaverse cryptomunten. Bedrijven zoals Facebook, Microsoft en Google investeren al in metaverse technologie, wat de groei en adoptie aanwakkert. Deze trend onderstreept het vertrouwen in de potentie en kan worden gezien als indicator van toekomstige groei.

Eigendom van land en onroerend goed

Met metaverse coins krijg je de optie om virtueel onroerend goed aan te schaffen in de metaverse. Deze digitale activa zijn gekoppeld aan specifieke projecten en kunnen in waarde stijgen naarmate de metaverse zich uitbreidt. Door virtueel vastgoed te verwerven, kunnen investeerders deelnemen aan de potentiële waardestijgingen van deze digitale eigendommen.

Metaverse crypto kopen – zo doe je dat!

Wil je zelf investeren in metaverse crypto coins, maar weet je niet hoe je moet beginnen? In de sectie hieronder hebben we een duidelijk stappenplan om je op gang te helpen bij de nummer een uit onze top 10, Bitcoin Minetrix.

 1. Stap 1: Bezoek de officiële Bitcoin Minetrix website

  Ga naar de officiële website van Bitcoin Minetrix via de link. Hier vind je gelijk de presale pagina en kun je informatie vinden over het project.
 2. Stap 2: Selecteer je betaalmethode

  Selecteer welke betaalmethode je wilt gebruiken om $BTCMTX tokens te kopen. Hiervoor heb je de keuze uit ETH, USDT, MATIC, BNB en je bankpas. Vul ook het gewenste aantal tokens in om te kopen.
 3. Stap 3: Verbind je wallet

  Vervolgens moet je je wallet verbinden met de presale. Dit kan met Wallet Connect en Best wallet. Zorg dus dat je een compatibele wallet hebt. De presale helpt je ook op weg als je nog niet in het bezit bent van een wallet.
 4. Stap 4: Voltooi de transactie

  Na het voltooien van de transactie heb je met succes $BTCMTX tokens gekocht. Deze tokens verschijnen echter niet gelijk in je wallet. Pas na het einde van de presale kun je tokens opeisen. In de tussentijd kun je wel alvast beginnen met staking beloningen te verdienen. Zo haal je het meeste uit je investering.

Conclusie

Al met al kan investeren in metaverse coins zeer lonend zijn, vooral gezien de enorme potentie van de metaverse sector in de toekomst. De voortdurende ontwikkeling van technologieën en de toenemende acceptatie van de metaverse bieden mogelijkheden voor investeerders die betrokken willen raken bij deze opkomende markt.

Om die reden hebben we in dit artikel de top 10 metaverse tokens van 2024 besproken. Een project wat hier tussenuit sprong was Bitcoin Minetrix. Met zijn unieke aanpak tegenover cloud mining lijkt dit project de potentie te hebben om te exploderen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is metaverse crypto?

Wat voor metaverse tokens zijn er?

Wat is de beste metaverse crypto coin?

Wat zijn de top metaverse crypto 2024?

Referenties

Lees meer over:

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Wat is ethereum Nieuws
ETH Koers Stuit Op Weerstand $3K Niveau – Wat Gaat Ethereum Doen?

De Ethereum koers staat deze vrijdag net onder het niveau van $3.000 en het heeft...

beste ai crypto Nieuws
AI Coins In De Lift Na Winst Nvidia – 3 Beste Crypto AI Projecten

Nvidia, de bekende fabrikant van microchips, maakte op woensdag zijn omzet van Q4 2023 bekend....

Reddit crypto Bitcoin
Reddit Duikt in Crypto: Bitcoin en Ether Investeringen Voor Beursdebuut!

Reddit heeft plannen onthuld om naar de beurs te gaan op de New York Stock...

Nieuws
‘Halving gaat bitcoin koers naar $273.000 brengen’

De bitcoin koers staat de afgelopen dagen onder druk en heeft moeite om weer boven...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer