Frog Wif Hat kopen? FWIF Kopen in 4 Stappen

frogwifhat

In deze koopgids laten we zien hoe investeerders Frog Wif Hat kopen. Deze nieuwe meme coin combineert het beste van andere bekende meme coins, zoals Pepe (PEPE) en DogWifHat (WIF) en heeft hieraan zijn eigen Franse draai gegeven. We laten je niet alleen zien hoe je eenvoudig kunt investeren in deze meme coin, maar kijken ook naar de toekomstpotentie van FWIF.

Belangrijkste punten Frog Wif Hat

We kijken kort naar een aantal belangrijke punten die dit project interessant maken:

  • Frog Wif Hat (FWIF) is een nieuwe meme coin die eind februari 2024 is gelanceerd aan de hand van een ‘fair launch’. Het project heeft geen private presale gehouden, waardoor iedereen dezelfde kansen krijgt.
  • De stille launch geeft investeerders de mogelijkheid om te profiteren van de stijgende prijs van de meme coin.
  • Je kunt FWIF kopen bij de gedecentraliseerde exchange Uniswap via de Ethereum blockchain. In een latere fase zal FWIF ook lanceren op Solana.
  • Frog Wif Hat is op zijn eerste dag na lancering met +200% gestegen in waarde.

Wat is Frog Wif Hat?

Frog Wif Hat is een nieuwe meme coin die gelanceerd is aan het begin van de bull run van 2024. FWIF heeft potentie om in waarde te exploderen, net als vergelijkbare meme coins Pepe, Dogecoin en DogWifHat dat ook deden.

Frog Wif Hat is, net als de populaire Smog token (#SMOG) een ERC-20 token en dus gebouwd op de Ethereum blockchain. ERC-20 tokens zijn compatibel met het Ethereum netwerk worden vaak gebruikt voor ICO’s en kunnen worden opgeslagen en verhandeld op Ethereum compatibele platforms.

Frog Wif Hat combineert het beste van bekende meme coins en heeft daar ook nog zijn eigen draai aan gegeven. Door Pepe (The Frog) te combineren met Dogecoin en Dogwifhat en daar zelf ook nog een baguette aan toe te voegen, is Frog Wif Hat een leuke originele meme coin geworden die veel potentie heeft om viraal te gaan.

Frot Wif Hat kopen Franse token

De nieuwe meme coin is gelanceerd op de gedecentraliseerde exchange, Uniswap, de populairste crypto exchange van Ethereum. De volledige supply van FWIF is gelijk in circulatie gekomen, waardoor iedereen gelijke kansen heeft, geen besloten presales.

Als je liever wel investeert in presales of Initial Coin Offerings (ICO’s) om een voorsprong op de markt te krijgen, kun je kijken naar de beste crypto ICO’s van 2024.

Wat Kun je Met Frog Wif Hat?

Frog Wif Hat heeft van zichzelf geen utility, de enige redenen om te investeren in een meme coin is omdat het leuk is en omdat het je mogelijk veel winst kan opleveren door waardestijging. Dit was te zien bij Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Bonk, Dogwifhat en nog veel meer meme coins.

Deze meme coins hebben geen utility, maar vanwege hun aantrekkelijke concept, hebben ze een sterke community opgebouwd, waardoor ze uiteindelijk zijn geëxplodeerd in waarde. Dit kan Frog Wif Hat ook overkomen, waardoor je mogelijk behoorlijk veel geld kan verdienen met een investering in FWIF. Uiteraard alleen als je er op tijd bij bent.

Op het moment dat deze gids is geschreven, is FWIF een aantal dagen oud en heeft het een market cap of totale waarde van $1,4 miljoen. Vergelijk dit met Pepe ($925 miljoen) of Dogwifhat ($572 miljoen) en je ziet dat FWIF een kleine crypto met potentie is om te exploderen.

Maar deze mogelijkheid om veel geld te verdienen is uiteraard niet zonder risico. Hoewel we geloven dat FWIF behoorlijk kan exploderen in waarde, raden we altijd aan om alleen te investeren met geld dat je bereid bent om te verliezen. Zo voorkom je dat je door ‘aping’* in de financiële problemen komt.

‘aping’ is het investeren in nieuwe crypto projecten zonder zelf onderzoek te doen. We raden altijd aan om naast het lezen van deze gids ook je eigen onderzoek te doen naar crypto projecten.

Frog Wif Hat Kopen in 4 Stappen

Omdat FWIF behoort tot de nieuwe cryptomunten, kun je deze in het begin alleen nog maar kopen via gedecentraliseerde exchanges. Hier kun je cryptomunten zoals Ethereum (ETH) of Solana (SOL) omwisselen voor andere cryptomunten op hetzelfde netwerk.

Op dit moment kun je FWIF alleen kopen via Ethereum, daarom laten we hier zien hoe je dit doet.

Stap 1: Download een Crypto Wallet

Om crypto te traden via gedecentraliseerde exchanges, heb je een eigen crypto wallet nodig. De beste wallet die je kunt gebruiken is op dit moment Best Wallet, maar MetaMask en Trust Wallet zijn ook goede alternatieven.

best wallet non-custodial wallet voor crypto

Download een van de genoemde veilige crypto wallets en volg de stappen om jouw account aan te maken. Het is sterk aangeraden om je recovery phrase op te schrijven, veilig op te slaan en deze met niemand te delen.

Stap 2: Koop Ethereum

Om de ERC-20 token te kopen, heb je Ethereum nodig om in te wisselen tegen FWIF tokens. Ethereum kun je kopen via gecentraliseerde exchanges zoals eToro, Binance en Coinbase. Afhankelijk van je crypto wallet, kun je ook ETH kopen met creditcard via externe providers.

coinbase crypto portefeuille om Frog Wif Hat te kopen
Coinbase

Zorg dat je genoeg ETH hebt voor de aankoop van FWIF en een beetje extra ETH voor transactiekosten van Ethereum.

Stap 3: Verbind je Crypto Wallet met Uniswap

Nu is het tijd om je ETH in te wisselen voor FWIF tokens, dit kun je doen je door direct naar Uniswap te gaan en zelf te zoeken naar de token. De meest eenvoudige manier is om eerst naar de website van Frog Wif Hat te gaan en vanuit daar naar Uniswap te gaan. Zo weet je zeker dat de juiste token al voor je is geselecteerd.

Verbind je gekozen wallet met Uniswap of maak gebruik van WalletConnect om je wallet te vinden en te verbinden.

Zorg ervoor dat je eerst ETH selecteert (de token die je wilt inwisselen) en vervolgens FWIF (de token die je wilt ontvangen).

Stap 4: Koop Frog Wif Hat

Als je nu in Uniswap zit met de juiste tokens hebt geselecteerd, kun je nu kiezen hoeveel ETH je in wilt wisselen voor FWIF. Houd er rekening mee dat je ETH moet overhouden om transactiekosten van het netwerk te dekken.

Frog Wif Hat kopen via Uniswap
Frog Wif Hat kopen via Uniswap

Als alles in orde is, bevestig je de aankoop en krijg je een smart contract call in je wallet. Keur deze smart contract call goed om je FWIF tokens te ontvangen. Als je voldoende ETH hebt voor de transactie, dan wacht je even en zul je binnen enkele minuten de nieuwe token in je wallet hebben.

Kun je FWIF niet vinden in je wallet? Voeg deze dan handmatig aan je wallet toe, door de Contract Address van FWIF te plakken. Deze Contract Address kun je vinden op de ‘Tokenomics’ sectie van de officiële website.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Frog Wif Hat Tokenomics en Roadmap

Omdat FWIF op dit moment nog gloednieuw is, kijken we naar twee belangrijke elementen die de toekomst van het project kunnen bepalen, namelijk de tokenomics en de roadmap.

In tegenstelling tot de beste meme coins en andere nieuwe cryptomunten, heeft Frog Wif Hat 100% van zijn 1.000.000.000 tokens tijdens de fair launch in circulatie gebracht. Daarnaast geeft het project aan dat de ”smart contracts” geverifieerd zijn en de liquidity pool vergrendeld is, zodat het team geen rug pull kan doen.

Voor het traden van FWIF betaal je geen extra kosten. Uiteraard los van de transactiekosten van het netwerk dat je gebruikt. Er kunnen geen nieuwe FWIF tokens worden aangemaakt en de goedgevulde liquidity pool zorgt ervoor dat je minder last hebt van veranderingen in de prijs terwijl je de token trade.

fwif kopen tokenomics
FWIF tokenomics

Als we kijken naar de roadmap van het project, zien we dat de lancering van de token slechts het begin is. Vooral de 2e fase van de roadmap is erg interessant, omdat het team in deze fase een nieuwe variant van de token zal lanceren op Solana.

Het grote voordeel wat Solana heeft ten opzichte van Ethereum, is dat transacties op Solana vele malen goedkoper en sneller zijn. Dit betekent dat wanneer FWIF lanceert op Solana, dat het trading volume scherp kan stijgen, net als de prijs van de token.

frogwifhat kopen roadmap
Frog Wif Hat roadmap

Frog Wif Hat heeft als doelstelling om in de 2e fase 1.000 token holders te behalen en meer te investeren in marketing. In de derde fase heeft de meme coin als doel om een market cap van $100 miljoen te behalen. Voor de goede orde: dat is bijna 100 keer zo hoog als de huidige cap van $1,4 miljoen.

Uiteindelijk hoopt Frog Wif Hat 10.000+ holders te bereiken en kunnen we uitkijken naar een nieuwe non-fungible token (NFT) collectie van Frog Wif Hat.

Al met al zorgt dit ervoor dat het project veel toekomstpotentie heeft, waarmee het de komende tijd nieuwe investeerders kan vinden en een steeds grotere community weet op te bouwen.

Als je op zoek bent naar een veelbelovende meme coin, is FWIF een van de beste altcoins. Je kunt Frog Wif Hat in de gaten houden door het project te volgen via X (Twitter) of door deel te nemen aan de Telegram groep. Lees meer over het project in de Lite Paper op hun site.

Conclusie – Frog Wif Hat Kopen

Frog Wif Hat is een nieuwe meme coin die aan het begin van de bull run van 2024 is gelanceerd en binnenkort sterk zou kunnen stijgen in waarde. De nieuwe meme coin combineert het beste van andere bekende meme crypto’s zoals Pepe en Dogwifhat en heeft hier zijn eigen draai aangegeven.

De meme coin houdt geen presale, maar is direct gelanceerd op Uniswap en heeft plannen om binnenkort te lanceren op een andere exchange op de Solana blockchain.

Meme coins staan erom bekend om met 100x of meer te exploderen, het probleem is dat de meeste investeerders te laat instappen en daardoor de boot missen. Wees slimmer en koop FWIF op tijd, uiteraard met kapitaal dat je kunt missen.

FWIF heeft op zijn eerste dag na lancering een market cap van $1,4 miljoen en zou de opvolgende dagen en weken naar $100 miljoen kunnen stijgen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Frog Wif Hat kopen?

Hoeveel kan Frog Wif Hat waard worden?

Wat is Frog Wif Hat

Gaat FWIF stijgen?

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...