Beste Shitcoins van 2024 – In welke shitcoins nu investeren?

De term “shitcoins” klinkt niet bepaald aantrekkelijk voor mensen die hier niet bekend mee zijn. Toch zijn de beste shitcoins niet meteen een “shit” investering, ondanks dat ze geen echte utility hebben. Integendeel: ze kunnen je enorme winsten opleveren als je op het juiste moment investeert. 

Wij zetten de top 9 shitcoins van 2024 op een rijtje en leggen uit waarom deze coins juist nu een goede investering zijn. 

De top 9 shitcoins lijst 

 1. Smog Token – Dit is de beste shitcoin op de markt doordat investeerders er op lange termijn van kunnen profiteren
 2. Sponge V2 – Een goede shitcoin met uitstekende bouwstenen en Play-to-Earn game die waarde haalt uit zijn voorganger
 3. Bitcoin Minetrix – Deze nieuwe coin maakt het mogelijk om eenvoudig tokens te minen en er voor langere tijd van te kunnen profiteren
 4. Meme Kombat – Nieuwe coin met staking mechanisme en wedden met coins op gevechten tussen jouw favoriete meme karakters
 5. eTukTuk – Deze crypto is voor de investeerders die willen bijdragen aan een betere wereld door middel van investeringen
 6. Dogecoin – De “originele” shitcoin. Wordt gezien als de beste shitcoin ooit en veel nieuwe shitcoin projecten proberen het Dogecoin model te imiteren.
 7. Shiba Inu – Rivaal van Dogecoin met een flinke marketcap dat deze top 9 shitcoin qua succes op nummer 2 plaatst. Net als Dogecoin gebaseerd op het eigenwijze hondenras Shiba Inu.
 8. Baby Doge Coin – De baby versie van Dogecoin. Heeft succesvol gekapitaliseerd op het succes van Dogecoin, maar bevindt zich op het moment in een dip
 9. Pepe Coin – Dit jaar veel in het (crypto) nieuws geweest als beste shitcoin van 2024, met enorme stijgingen tot wel 7000% in korte tijd

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

De beste shitcoins van 2024 – Top 9 shitcoins onderzocht

Alhoewel je nu weet welke coins zich in onze top 9 shitcoins lijst bevinden, weet je uiteraard nog niet veel van projecten af. Hier geven wij je informatie over de projecten die wij voor deze lijst onderzocht hebben.

1. Smog Token – Dit is de beste shitcoin op de markt doordat investeerders er op lange termijn van kunnen profiteren

De Smog Token is een baanbrekende nieuwkomer in de lijst van de beste shitcoins, met een innovatieve missie op de Solana blockchain: het bevorderen van milieuduurzaamheid. Dit project gaat verder dan de traditionele meme coin en richt zich op het verminderen van luchtvervuiling, waardoor het niet alleen de aandacht van investeerders trekt, maar ook bijdraagt aan een belangrijk ecologisch doel.

Om een brede impact te realiseren, reserveert het project maar liefst 50% van zijn tokens voor hun marketing campagne. Hiermee heeft het een sterke online aanwezigheid en een virale campagne gelanceerd. Daarnaast wordt 35% van de tokens gebruikt voor een airdrop, met als doel de grootste airdrop binnen het Solana-netwerk te organiseren. Deze aanpak benadrukt de toewijding van Smog Token aan de community en een eerlijke verdeling van de coins.

smog token beste shitcoin

Het verkrijgen van $SMOG tokens is eenvoudig via Jupiter, een gedecentraliseerde exchange die handelen met Solana of USDC mogelijk maakt. Dit proces is ontworpen om toegankelijk te zijn, waardoor een breed scala aan investeerders kan deelnemen aan het project. De focus ligt op het opbouwen van een sterke community rondom SMOG, waarbij actieve betrokkenheid en steun voor het milieu centraal staan.

Bovendien biedt het Zealy platform $SMOG houders de mogelijkheid om airdrop punten te verdienen om zo meer kans te maken om van de airdrop te profiteren. Dit stimuleert niet alleen een actieve en betrokken community, maar versterkt ook de band tussen gebruikers en het project. Met deze benadering profileert SMOG zich als een van de beste shitcoins op de markt, met een sterke focus op zowel investeringspotentieel als milieubewustzijn.

Startdatum 7 Februari 2024
Te koop bij Jupiter DEX
Chain Solana
Totale voorraad 1.400.000.000
Hard cap $2.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

2. Sponge V2 – Goede shitcoin met uitstekende bouwstenen en Play-to-Earn game

Er komen constant nieuwe shitcoins op de markt, waardoor het soms lastig is voor traders om te bepalen welke shitcoin geschikt kan zijn om toe te voegen aan het portfolio. De nieuwe Sponge V2 shitcoin kan een goede optie zijn. De token vervangt de bekende Sponge token die in een korte tijd flink in waarde steeg. Sponge verzamelde snel een grote community, wist te stijgen naar een hoog marktkapitaal van $100 miljoen en maakte vele traders rijk.

Sponge V2 doet het anders dan andere tokens. Je kunt de coin niet kopen. Je kunt de coin verdienen door de voorganger Sponge V1 te staken. Na het staken zullen de Sponge V1 tokens overgaan naar Sponge V2 tokens. Na de listing op exchanges, waaronder Binance en OKX, kunnen traders de Sponge V2 tokens claimen in de vorm van Sponge tokens. Op die manier gaat het Stake-to-Bridge systeem in werking.

sponge v2 meme coin

De Sponge V1 tokens zullen voor altijd worden gelocked. Hierdoor kun je gedurende vier jaar lang staking beloningen ontvangen. Ook loopt er voor een bepaalde tijd een Sponge V2 staking bonus, waardoor je er goed aan doet er vroeg bij te zijn, zodat je extra tokens ontvangt. Het staken heeft een interessante en hoge APY van ruim 40%.

Naast het staken van de Sponge V1 token, kun je de token nog op een andere manier verdienen. Je kunt een Play-to-Earn game spelen. In de game race je als een Spongebob figuur en wanneer je wint, word je beloond met Sponge V2 tokens. Een andere interessante toevoeging is het handige dashboard waar je kunt zien hoeveel tokens je hebt verdiend en hoeveel tokens je al hebt gestaked.

Startdatum Q2 2023
Betaalmethoden  ETH, USDT, BNB of bankpas
Chain Ethereum
Totale voorraad 40.400.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

3. Bitcoin Minetrix – Deze nieuwe coin maakt het mogelijk eenvoudig tokens te minen

Normaal zorgt het minen van Bitcoin voor erg veel risico’s en problemen. Er is veel geld, geavanceerde apparatuur en kennis voor nodig. Met Bitcoin Minetrix is dit niet meer het geval en kan er op simpele wijze Bitcoin (BTC) gemined worden.

$BTCMTX maakt gebruik van het cloud mining platform, dit platform is gevestigd op de blockchain van Ethereum. Voor het aanschaffen van de coins heb je dan ook een crypto wallet nodig die compatibel is met ETH, zoals MetaMask.

bitcoin minetrix beste shitcoins

De coin kan voor een laag bedrag van $0,011 aangeschaft worden. De coin kan worden gekocht op de officiële presale website. De website accepteert meerdere valuta als betaalmiddel, waaronder ETH, BNB, USDT en een bankpas.

De coin maakt gebruik van het Stake-to-Mine principe. Dit principe werkt als volgt: de $BTCMTX coins moeten gestaked worden, dit staken levert cloud mining credits op. Deze cloud mining credits worden daarna ingeruild voor het minen van Bitcoin. Bitcoin Minetrix maakt met dit nieuwe project het minen van Bitcoin zeer toegankelijk en gemakkelijk.

Presale startdatum 26 September 2023
Token Prijs $0,011
Totale Aantal Munten 4.000.000.000
Blockchain Ethereum
Betaalmethoden ETH, USDT, BNB, Matic of bankpas

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

4. Meme Kombat – Nieuwe coin met staking mechanisme en wedden met coins

Shitcoins hebben vaak geen utility. Deze nieuwe meme coin heeft dat wel. Meme Kombat is een recentelijk geïntroduceerde meme coin die momenteel in de presale te koop is. Meme Kombat, een van de beste meme coins van dit moment, brengt meerdere manieren met zich mee waaraan verdiend kan worden.

De coin biedt je de mogelijkheid om er op passieve wijze aan geld te verdienen met crypto. Dit kan doordat je de coin kunt inzetten voor staking. Daarnaast heeft de coin – op het moment van schrijven – een APY van 110%. Wat ook een groot voordeel is, is dat je niet hoeft te wachten met staken totdat de presale is afgelopen. Je kunt de coin direct na aanschaf staken.

meme kombat shitcoins top 10

De coin kan daarnaast gebruikt worden voor het wedden op verschillende gevechten. Deze gevechten zijn tussen verschillende populaire meme coin personages en vinden plaats in de Battle Arena. In deze arena’s vinden diverse gevechten plaats met een variatie aan prijzen die gewonnen kunnen worden. Hoe groter de battle, hoe groter de prijs. Je zult $MK gebruiken om te wedden. Wanneer je wint, zul je de $MK coin verdienen als beloning.

Momenteel is de coin in de presale te verkrijgen. Hier kan de coin voor een klein bedrag van $1 worden aangeschaft. De coin zal zodra de presale geëindigd is gaan stijgen in waarde. De prijs zal dan verhoogd worden met $0,667. Zorg er dus voor dat je de coin vroeg in de presale aanschaft om de beste prijs te betalen voor deze populaire cryptomunt.

Presale startdatum 21 September 2023
Token Prijs $0,1667
Totale Aantal Munten 120.000.000
Hard Cap $10.000.000
Blockchain Ethereum
Betaalmethoden ETH, USDT of BNB

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

5. eTukTuk – Deze crypto is voor de investeerders die willen bijdragen aan een betere wereld

Veel traders zijn voortdurend op zoek naar de volgende crypto die in de nabije toekomst zal stijgen. Een crypto die aantrekkelijk is voor elke trader, zich richt op duurzaamheid en veel nut heeft, is eTukTuk. Dit project streeft ernaar de transportsector te transformeren en biedt traders verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met de $TUK coin, de token van het project.

eTukTuk introduceert elektrische tuktuks over de hele wereld. In veel landen, vooral in Azië en Afrika, zijn tuktuks het meest gangbare vervoermiddel. Echter, traditionele tuktuks zijn niet duurzaam, omdat ze op diesel rijden en de brandstofkosten dagelijks stijgen. eTukTuks vormen een veelbelovende oplossing voor dit probleem.

etuktuk beste shitcoin

Naast de ontwikkeling van betaalbare eTukTuks, bouwt eTukTuk wereldwijd oplaadstations. Het doel is om deze stations op diverse locaties te plaatsen, zodat er altijd een oplaadmogelijkheid in de buurt is. De $TUK token kan gestaked worden, waardoor investeerders passief inkomen kunnen verdienen. Een andere optie om de token te verwerven is door deel te nemen aan de Play-to-Earn game, waarbij spelers een eTukTuk besturen en proberen hun passagiers op tijd af te leveren op hun bestemming.

De eTukTuk coin is verkrijgbaar voor een lage prijs tijdens de presale. Deze presale heeft meerdere fasen, waarbij de prijs bij elke nieuwe fase zal stijgen. Op deze manier kunnen investeerders direct profiteren van de coin zodra deze genoteerd wordt op verschillende exchanges en de prijs stijgt.

Presale startdatum 2023
Betaalmethoden  ETH, BNB, USDT of creditkaart
Chain BNB 
Hard Cap $5.693.500
Min Investering $1,-
Max Investering Geen

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

6. Dogecoin – De grootste shitcoin op de markt

Binnen de categorie shitcoins zijn er enkele onwaarschijnlijke uitschieters die hun stempel hebben gedrukt op de crypto markt. Een van de meest iconische namen in deze categorie is Dogecoin (DOGE). Hoewel het ooit begon als een nietszeggende shitcoin, heeft Dogecoin een opmerkelijke reis afgelegd die als inspiratie dient voor veel van de beste shitcoins van het moment. 

Ondanks zijn lage startwaarde heeft Dogecoin opmerkelijke prijsstijgingen meegemaakt. Het kreeg extra aandacht toen beroemdheden zoals Elon Musk en Mark Cuban positief over DOGE begonnen te tweeten, wat leidde tot aanzienlijke koersschommelingen.

dogecoin beste shitcoin

Deze pieken in waarde trokken niet alleen de aandacht van investeerders, maar gaven ook aanleiding tot debatten over de legitimiteit van shitcoins en hun impact op de markt.

dogecoin koers beste shitcoins

Wat Dogecoin echt onderscheidt, is de hechte en vriendelijke gemeenschap erachter. Deze gemeenschap staat bekend om haar filantropische inspanningen en heeft talloze liefdadigheidsacties opgezet, waaronder donaties aan goede doelen en hulp bij humanitaire crises. Zo financierde Dogecoin bijvoorbeeld ooit een bobsleeteam en heeft het geld ingezameld voor schoon water projecten.

Met deze gemeenschap en het feit dat de coin zich nog steeds in de top 9 van grootste cryptocurrencies ter wereld bevindt, maakt deze shitcoin “koning” altijd een interessante investering. Vooral met een aankomende crypto bull run in 2024 kan Dogecoin mogelijk nieuwe hoogtes behalen. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

7. Shiba Inu – Een van de grootste en beste shitcoins in de crypto markt

Shiba Inu werd gelanceerd als een experimenteel project in de traditie van meme- of shitcoins, met als doel om de wereld van cryptocurrency op zijn kop te zetten. Het project is net als Dogecoin geïnspireerd door het populaire Japanse hondenras, de Shiba Inu, wat meteen aangeeft dat het project niet al te serieus moet worden genomen. Maar juist die lichtzinnige benadering heeft de aandacht getrokken van een loyale community.

Een van de opvallende kenmerken van Shiba Inu is zijn unieke tokenomics. Het SHIB-ecosysteem bestaat uit verschillende tokens, waaronder SHIB, LEASH en BONE. SHIB fungeert als het “basisgeld,” LEASH als een schaarse token met een beperkt aanbod, en BONE als de governance token. Deze complexe structuur voegt een extra laag van betrokkenheid toe aan het project.

shiba inu shitcoin top 10

De gemeenschap achter Shiba Inu is buitengewoon actief en toegewijd. Ze zijn betrokken bij allerlei initiatieven, van liefdadigheidsevenementen tot het promoten van het ecosysteem. De ShibaSwap DEX, een gedecentraliseerde exchange, werd ook gelanceerd als onderdeel van het project en heeft bijgedragen aan de bredere acceptatie van SHIB-tokens.

Als een van de beste shitcoins op de markt heeft Shiba Inu slim gekapitaliseerd op het succes en het ecosysteem van Shiba Inu verder uitgebouwd. Dit heeft ervoor gezorgd dat Shiba Inu niet alleen op nummer 2 staat van de top 9 shitcoins qua marktkapitalisatie, maar wereldwijd ook in de top 20 grootste crypto’s ter wereld staat. 

Prognoses van een mogelijke bull run door de Bitcoin halving in 2024 kunnen  veel goeds betekenen voor dit project, dat voor een groot deel afhankelijk is van hype rondom shitcoins en crypto in het algemeen. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

8. Baby Doge Coin – De “baby” van Dogecoin

Baby Doge Coin werd gelanceerd als een experimenteel project, sterk beïnvloed door zijn voorganger, Dogecoin. Het adopteerde de iconische Shiba Inu-hond als mascotte en bouwde voort op de vrolijke en lichtzinnige aard van shitcoins. Hoewel het aanvankelijk misschien als een parodie begon, heeft BabyDoge een aanzienlijke aanhang verworven en is het uitgegroeid tot veel meer dan alleen een grappige internetmeme.

Net als veel andere van de beste shitcoins, heeft Baby Doge Coin zijn eigen unieke tokenomics. De cryptocurrency heeft zijn aanbod actief beheerd om schaarste te creëren en waarde te stimuleren. Dit heeft bijgedragen aan de prijsstijgingen die investeerders hebben aangetrokken.

baby doge shitcoin

Een van de meest opvallende kenmerken van Baby Doge Coin is de betrokken en enthousiaste gemeenschap die het heeft weten aan te trekken. Deze gemeenschap staat bekend om haar liefdadigheidswerk en is actief bezig met het bevorderen van de acceptatie van BabyDoge. Van donaties aan dierenwelzijnsorganisaties tot financiële hulp bij medische behandelingen voor huisdieren, BabyDoge heeft haar invloed gebruikt om het goede te doen.

Hoewel de toekomst van Baby Doge Coin onzeker blijft en deze shitcoin koers zich in een dal bevindt, biedt dit kansen voor investeerders die een “high risk high reward” strategie aanhouden. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

9. Pepe Coin – De beste shitcoins van de eerste helft van 2024

Pepe is een alom bekende meme dat oorspronkelijk van het online forum 4chan komt. Het is een van de meest gebruikte memes op het internet. Logisch dus dat dit al in korte tijd is uitgegroeid tot een van de beste shitcoins op de markt. 

Om de waarde van Pepe Coin op de lange termijn te waarborgen, hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om dit een deflatoire coin te maken. Dit betekent dat er schaarste wordt gecreëerd om de waarde van de coin te behouden. 

pepe coin shitcoin top 10

Pepe heeft slechts enkele weken na de lancering van de coin al enorme stijgingen in de shitcoin koers gezien. Zo steeg Pepe Coin met bijna 7.000% in de eerste maand na de lancering in april 2023. Dit versterkte het sentiment dat shitcoins nog steeds lucratieve investeringen konden zijn. 

Alhoewel de coin inmiddels weer flink is gedaald, blijft Pepe Coin een van de beste shitcoins om in de gaten te houden. De coin behoort nog steeds tot de top 100 grootste cryptocurrencies en is de op twee na grootste shitcoin. 

Met eventuele koersstijgingen tijdens bull runs in de toekomst kan het investeren in de dip bij dit project wel eens een flinke ROI opleveren. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat zijn shitcoins?

“Shitcoins” is een informele term die wordt gebruikt in de wereld van cryptocurrency’s om digitale tokens of munten aan te duiden die over het algemeen geen utility of “nut” hebben. Shitcoins staan vaak ook bekend als meme coins, maar niet alle meme coins zijn shitcoins en vice versa. Hier zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met shitcoins:

 1. Speculatieve Mogelijkheden: De beste shitcoins kunnen aantrekkelijk zijn voor beleggers die op zoek zijn naar speculatieve mogelijkheden. Hun lage prijzen bieden de kans op aanzienlijke winsten als de prijs stijgt.
 2. Diversificatie: Het toevoegen van shitcoins aan je portfolio kan helpen bij het diversifiëren van risico’s. Als een van deze munten toevallig succesvol wordt, kan dit aanzienlijke winsten opleveren.
 3. Experimentele Technologieën: Sommige “shitcoins” experimenteren met nieuwe technologieën en ideeën in de cryptowereld. Hoewel ze misschien niet meteen succesvol zijn, dragen ze bij aan de innovatie in de sector en kunnen ze ideeën opleveren die in de toekomst nuttig kunnen zijn.
 4. Toegankelijkheid: Vanwege hun lage prijzen zijn shitcoins toegankelijk voor beleggers met beperkte financiële middelen. Dit maakt de crypto markt toegankelijker voor mensen die liever wat minder willen investeren in een meme project.
 5. Community Betrokkenheid: Sommige “shitcoins” hebben actieve en toegewijde gemeenschappen van investeerders en ontwikkelaars. Deze gemeenschappen werken vaak samen aan projectontwikkeling en kunnen een positieve invloed hebben op het project.
 6. Liefdadigheid en Maatschappelijke Betrokkenheid: Sommige van de beste shitcoins hebben bijgedragen aan liefdadigheidswerk en maatschappelijke betrokkenheid. Ze hebben geld ingezameld voor goede doelen en milieuprojecten, waardoor ze een positieve impact hebben gehad.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Zijn shitcoins veilig?

Shitcoins worden over het algemeen gezien als een riskante investering. Zelfs de beste shitcoins zijn enorm volatiel en kunnen in korte tijd enorme prijsschommelingen in de shitcoin koers ervaren. Het “voordeel” van de coins zijn de kansen om enorme winsten te boeken, zoals we eerder dit jaar al met Pepe Coin zagen. 

Bovendien zijn dit soort coins gevoelig voor “pump and dump” scams, waardoor particuliere investeerders opeens flinke verliezen kunnen draaien. Je zult dus echt actief de shitcoin koerswisselingen in de gaten moeten houden. 

Een ander risico van shitcoins is de anonimiteit van het team. Je kunt in veel gevallen geen goede background check doen van het team achter de shitcoins. Kun je dit wel doen? Dan is dit vaak een goed teken dat de shitcoins legitiem zijn, maar andersom betekent een anoniem team niet meteen dat de coin een slechte investering is. 

Zoals eerder aangegeven zijn de beste shitcoins erg volatiel, wat flinke prijsschommelingen teweeg kan brengen. Dit komt voornamelijk door het feit dat shitcoins geen echte utility hebben en volledig afhankelijk zijn van het (online) sentiment rondom het project. 

Eén positieve (of negatieve) tweet van een toonaangevend persoon in de cryptowereld kan de coin ineens flink doen stijgen of dalen. 

Hoe herken je de beste shitcoins met potentieel?

Het is geen geheim dat er veel shitcoins zijn die je zowel op de korte als lange termijn niet veel zal opleveren. Het is dus belangrijk om te weten hoe je de beste shitcoins signaleert. Deze kunnen je namelijk enorme winsten opleveren op de korte termijn. 

Wij zetten de signalen en tips op een rij om de beste shitcoins te herkennen. 

Community en sociale media

Waarschijnlijk het belangrijkste aspect dat bepaalt of het project waar je in investeert, behoort tot de beste shitcoins, is de community rondom het project. Omdat shitcoins geen echte utility hebben, betekent dit dat de coin vooral afhankelijk is van hype rondom het project. 

Een goed voorbeeld hiervan is een van de beste shitcoins van het moment, Wall Street Memes, dat al tijdens de presale een flinke community heeft weten op te bouwen.

Hoe meer aandacht het project krijgt, hoe gevoeliger het is voor flinke prijsstijgingen. Let erop dat de volatiliteit van shitcoins ook averechts kan werken en uitingen op sociale media kunnen ook negatief van invloed zijn op zelfs de beste shitcoins. 

Onderzoek het Team

Kijk naar de ervaring en achtergrond van de oprichters en ontwikkelaars van de shitcoins als dit mogelijk is. Zoek naar openbare informatie over hun vorige werkzaamheden en prestaties in de cryptocurrency-industrie.

Niet alle shitcoins hebben een geverifieerd team. Veel van dit soort projecten hebben vaak een anoniem team, wat niet direct een alarmsignaal is, maar waar wel enige voorzichtigheid is aangeraden.

Tokenomics

Alhoewel veel van de top 9 shitcoins geen extensieve tokenomics hebben, is het alsnog belangrijk om te kijken hoe deze in elkaar steekt. Sommige meme tokens zijn namelijk deflatoir, zoals Pepe coin, wat inhoudt dat het team achter de shitcoins regelmatig coins “burnen” om een schaarste te veroorzaken. 

Kijk ook naar waar de coins voor apart worden gehouden. Vaak wordt een aanzienlijk deel van de shitcoins apart gehouden voor bijvoorbeeld community beloningen of staking doeleinden. 

Shitcoins - Smog Token

Raadpleeg Onafhankelijke Bronnen

Kijk niet alleen op de website van de shitcoins zelf, maar ook naar onafhankelijke bronnen. Hierdoor krijg je een “echt” beeld van het project en kun je op deze manier een geïnformeerde beslissing nemen. 

Is het slim om te investeren in de beste shitcoins?

Investeringen in de beste shitcoins, zoals onze top 9 shitcoins, kunnen in sommige gevallen aanzienlijke winsten opleveren. Hier zijn enkele redenen waarom investeerders geïnteresseerd zijn in het verkennen van deze projecten:

Lage Kosten en Toegankelijkheid

“Shitcoins” zijn vaak zeer betaalbaar en kunnen zelfs voor een fractie van een cent worden gekocht. Dit betekent dat zelfs investeerders met beperkte financiële middelen de kans hebben om te diversifiëren en deel te nemen aan de cryptomarkt.

High risk high reward investeringen

Sommige investeerders zijn bereid om risico’s te nemen in ruil voor de kans op hoge beloningen. Ze begrijpen dat investeren in “shitcoins” een gok kan zijn, maar ze zijn bereid deze gok te wagen vanwege het potentieel voor aanzienlijke winsten.

Vooral voor investeerders die actief willen traden en ook constant het nieuws rondom de crypto projecten in de gaten houden, kunnen shitcoins zeer interessant zijn. 

Conclusie – Top 9 shitcoins lijst van 2024

Het vinden van de beste shitcoins is met het huidige volume aan dit type project erg moeilijk. Je zult flink wat tijd nodig hebben om de beste shitcoins te herkennen. Veel van dit soort projecten zijn moeilijk te screenen, waardoor de kans op verliezen aanzienlijk hoog is. 

Daarentegen kun je ook flink scoren door te investeren in dit soort coins. Zo hebben we al eerder gezien dat Pepe Coin in een maand met maar liefst 7000% in waarde is gestegen. Belangrijk is daarbij wel te vermelden dat de coin kort daarna ook weer flink in waarde daalde. 

Je moet dus constant alert zijn als je investeert in deze coins. Een voorbeeld van een andere shitcoin uit onze top 9 shitcoins lijst met flink wat potentieel is Smog Token. 

De coin heeft direct na de lancering al van immense successen genoten. Bovendien heeft de coin sterke doelen en goede marketing, wat goed kan zijn voor de toekomst van de shitcoin.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen over de beste shitcoins

Wat zijn de beste shitcoins van dit moment?

Waarom worden dit soort projecten shitcoins genoemd?

Hoe kan ik een van de top 9 shitcoins kopen?

Is het slim om te investeren in de top 9 shitcoins?

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Andreessen Horowitz investeert $100 miljoen in Ethereum Restaking-platform EigenLayer

De technologiegerichte venturegigant Andreessen Horowitz, ook bekend als a16z, heeft een aanzienlijke investering van $100...

Nieuws
“Bitcoin klaar om lange termijn $500.000 te bereiken”, zegt deze Nederlandse analist

De Nederlandse analist Michael van de Poppe voorspelt op de lange termijn een enorme bullrun...

Nieuws
Nintendo 64-spellen spelen op Bitcoin, dankzij dit Ordinals-project

Pizza Ninjas brengt een N64-emulator naar de Bitcoin-blockchain, zo meldt Decrypt. Ze hebben het Super...

Ethereum ETF Nieuws
Citrea haalt $2,7 miljoen op om de software van bitcoin te verbeteren

Citrea, een project dat het mogelijk wil maken om zero-knowledge (ZK) rollups naar bitcoin te...

microstrategy michael saylor Bitcoin
Hoe Een Gedurfde Investering in Bitcoin MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Sinds oktober heeft de prijs van bitcoin een grote stijging doorgemaakt, een ontwikkeling die niet...

Lees meer