Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week? 5 Beste Crypto Investeringen Op Dit Moment

De Bitcoin koers heeft na scherpe dalingen de afgelopen weken eindelijk wat stabiliteit gevonden rondom het $26.000 koers niveau. Dit is volgens velen een teken dat de crypto markt zich langzaam aan opmaakt voor betere tijden. Dit biedt oplettende traders de unieke mogelijkheid om nu goedkoop te investeren in veelbelovende crypto’s die in het juiste klimaat kunnen stijgen tot ongekende hoogten.

Door nu te investeren in goedkope crypto’s met potentie, zou je in de komende weken een mooie winst kunnen pakken.

Echter, er zijn zoveel interessante investeringsmogelijkheden; hoe weet je welke crypto’s gaan stijgen in de komende week? Onze analisten hebben het onderzocht en delen in dit artikel de 5 beste crypto investeringen op dit moment.

1. Wall Street Memes ($WSM) – Meer dan $25 Miljoen Opgehaald

De nieuwe meme coin Wall Street Memes is op dit moment te koop in een presale en daarmee kun jij profiteren van een lage inkoopprijs. Dat hebben traders tot nu toe al massaal gedaan, gezien het project al meer dan $25 miljoen opgehaald heeft.

De community rondom Wall Street Memes is groot en ontstond jaren geleden op Reddit. Daar namen kleine beleggers het op tegen het grote Wall Street door aandelen van AMC en GameStop in te kopen. Wall Street Memes kwam vervolgens op via social media en heeft meer dan 1 miljoen volgers.

Nu is er dus de Wall Street Memes coin op de markt met hetzelfde doel; het opnemen voor de kleine trader. Dat doet het onder andere met sterke tokenomics: in totaal zal 30% van de token supply worden uitbesteed aan community rewards en airdrops. 50% wordt verkocht in de presale en 20% wordt gebruikt voor liquiditeit op gecentraliseerde (CEX) en gedecentraliseerde (DEX) exchanges.

Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week? 5 Beste Crypto Investeringen Op Dit Moment

Je kunt dus nog altijd voordelig instappen bij WSM en daarna krijg je de optie om de tokens direct te staken. Met staking zet je ze vast en kun je een passief inkomen opbouwen met de wekelijkse beloningen die je hiervoor ontvangt.

Zodra de presale eindigt, zal de token verschijnen bij crypto exchanges zodat deze echt te traden is. Dat is het moment waarop de prijs een eerste boost kan krijgen en er een opwaartse koers genoteerd kan worden.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

2. Bitcoin BSC (BTCBSC) – Deze crypto streeft sneller te stijgen dan zijn naamgenoot

Op zoek naar een munt met potentie? Kijk dan niet verder dan Bitcoin BSC. De recentelijk op de markt gekomen altcoin biedt veel potentie en ligt in het vizier van investeerders.

Bitcoin BSC is een cryptomunt die gebouwd is op de Smart Chain van Binance. Hierdoor biedt het mogelijkheden die Bitcoin niet heeft.

Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week? 5 Beste Crypto Investeringen Op Dit Moment

Een aantal van die verbeterpunten zijn de hoge transactiesnelheid en de lage transactiekosten. Waardoor er sneller en beter gehandeld kan worden in Bitcoin BSC. Het verdienen van een passief inkomen is nu ook mogelijk gemaakt door deze Smart Chain van Binance. Dit staken zorgt ervoor dat jij passief inkomen kan genereren.

Bitcoin is nu aan te schaffen in de presale. De prijs van een coin is $0,99. Het staken is mogelijk vanaf het derde kwartaal van het jaar.

>>> Nu naar Bitcoin BSC <<<

3. Shiba Inu (SHIB) – Hoeveel kan Shiba Inu waard worden na herlancering Shibarium?

De Shiba Inu token heeft begin van augustus, in afwachting van de lancering van Shibarium, een grote stijging doorgemaakt. Door verschillende technische problemen is deze lancering niet geheel volgens plan verlopen en Shibarium is tijdelijk offline gehaald. Dit had tot gevolg dat de hype van korte duur was en de Shiba Inu koers de winsten weer moest inleveren.

Maar nu Shibarium weer live is, en de laatste technische bugs worden gefixed, heeft Shiba Inu potentie om wederom explosief te stijgen. Als ook Bitcoin weer gaat stijgen, zal dit de bekende meme coin alleen nog maar verder sterken. Echter, ook zonder een BTC rally, zien analisten de vooruitzichten van SHIB rooskleurig in.

Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week? 5 Beste Crypto Investeringen Op Dit Moment

Als we de SHIB koersontwikkeling bekijken, zien we dat het sinds de herlancering van nog niet is opgekrabbeld. Investeerders hebben tot nu toe een afwachtende houding aangenomen maar nu het sentiment in de crypto markt langzaamaan omslaat lijkt de tijd rijp voor een nieuwe rally. Volgens verschillende analisten, zou komende week het moment kunnen zijn dat de meme coin trend een nieuwe impuls krijgt en Shiba Inu zou hier best eens in mee kunnen gaan.

Aan de piek van 13 augustus kunnen we zien dat Shiba Inu nog veel heeft in te halen, alleen al om naar dit niveau terug te keren. Zo zou de koers met ongeveer 40% moeten stijgen om terug te keren naar de piek van deze maand.

Er kan uiteraard nog van alles gebeuren en een Shiba Inu rally in de volgende week is niet gegarandeerd. Maar omdat Shibarium erg aantrekkelijk kan zijn voor ontwikkelaars van dApps en Web3 projecten, is er naar verwachting ruimt voor groei. Binnenkort zou een goed moment kunnen zijn om Shiba Inu te kopen.

4. Launchpad XYZ ($LPX) – Nieuwe Crypto die alles binnen Web3 samen wil brengen

Het concept ‘blockchain’ heeft ons veel innovatie gebracht. Zo hebben we de afgelopen jaren kennis gemaakt met DeFi, staking, NFT’s, Play-to-Earn game, Fractionalized Assets, de metaverse en nog meer.

Al deze technologieën kunnen voor nieuwe crypto gebruikers behoorlijk ondoorgrondelijk zijn. Dit is iets waar het team achter Launchpad verbetering in wil brengen, door meerdere Web3 features samen te brengen op één punt.

Bij Launchpad zul je onder andere een trading terminal, NFT platform, AI analytics tool en een crypto wallet kunnen vinden. Daarnaast zul je eenvoudig kunnen navigeren naar de beste crypto projecten in de sector. Crypto projecten worden gerankschikt op basis van een gedetailleerd score systeem waardoor de trader op eenvoudige wijze kan filteren op de meest interessante trading mogelijkheden.

Het team achter Launchpad verkoopt de native $LPX tokens in de presale en biedt daarbij tijdelijk een bonus van 20%. Deze tokens kun je staken voor een passief inkomen, gebruiken als betaalmiddel en inzetten om aanspraak te maken op een van de vele voordelen op het platform.

Wanneer Launchpad groeit in populariteit, is de verwachting dat deze token sterk kan stijgen in waarde waardoor je als vroege investeerder veel winst kan maken.

>>> Nu naar Launchpad XYZ <<<

5. yPredict ($YPRED) – Voorspel samen met deze AI Crypto welke altcoins gaan exploderen

De introductie van ChatGPT heeft de wereld op meerdere vlakken voorgoed veranderd, crypto is hier geen uitzondering op. Met behulp van Machine Learning en Large Language Models (LLMs), kan men voor AI tools verschillende commands instellen en deze diverse acties doen uitvoeren. Zo kun je de technologie bijvoorbeeld inzetten voor een uitgebreide analyse van een crypto-grafiek, het sentiment van de markt en de trendgvoelligheid op basis van social media activiteit.

Dit is exact wat de ontwikkelaars van yPredict hebben gedaan. Het is de reden dat yPredict binnen korte tijd enorm populair is geworden onder crypto kenners. De presale van de native utility token, $YPRED verkoopt in rap tempo uit.

Welke Crypto Gaat Stijgen Komende Week? 5 Beste Crypto Investeringen Op Dit Moment

Binnenkort verwacht het team van yPredict – dat bestaat uit een aantal van de beste AI developers – de innovatieve AI analytics en prediction tools te lanceren. Met de $YPRED tokens kun je profiteren van de opkomst en integratie van deze techologieen in crypto trading. Bovendien heb je als houder van de native token levenslang gratis toegang tot deze tools.

Daarnaast is het yPredict team van plan een marktplaats te bouwen, waar AI ontwikkelaars hun eigen modellen kunnen aanbieden. Gebruikers kunnen zich op deze tools abonneren. Zodoende kunnen ontwikkelaars een passieve inkomstenstroom opbouwen.

$YPRED is een voorloper in de AI crypto integratie. Degene die in het project investeren zijn perfect gepositioneerd om mee te liften op de onvermijdelijke explosieve opkomst van crypto AI tools. De geruchten gaan dat de token binnen afzienbare tijd gelanceerd wordt op de welbekende exchanges. Wil je vroegtijdig, goedkoop investeren en profiteren van de x100 stijging waar analisten over speculeren? Je kunt de tokens nu nog kopen in de presale voor slechts $0,10 per stuk.

>>> Nu naar yPredict <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Altcoincryptocurrency

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...