15 Tokens verwijderd door Binance: Terugtrekken voor 1 september 2024

256 totale weergaven

Binance heeft aangekondigd dat het opnames van 15 geschrapte tokens tegen 1 september 2024 zal stopzetten en ze zal converteren naar USDC, waarbij het gebruikers aanspoort om vóór de deadline te handelen om automatische conversie te voorkomen.

Uiterste opnamedatum in voor verwijderde tokens

Binance, een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, heeft een belangrijk delisting- en conversieproces in gang gezet, dat betrekking heeft op 15 specifieke tokens op zijn platform.

De beurs heeft gebruikers tot 1 september 2024 om 23:59 UTC de tijd gegeven om deze tokens terug te trekken. Na deze deadline zal Binance beginnen met het omzetten van deze geschrapte tokens in USDC, een algemeen erkende stablecoin.

Conversieproces en tijdlijn

Op 2 september 2024 zal Binance een momentopname maken van het bezit van de betrokken tokens van gebruikers. Het conversieproces, dat zal duren tot 1 maart 2025, zal gebruik maken van de gemiddelde token-to-USDC wisselkoers over deze periode om een eerlijke waarde te garanderen.

Binance heeft verzekerd dat het equivalente bedrag in USDC op 1 maart 2025 om 23:59 UTC zal worden bijgeschreven op de accounts van gebruikers.

Tokens getroffen door de schrapping

Tot de tokens die van de lijst worden gehaald behoren prominente namen als Bitcoin Gold (BTG), Monero (XMR) en andere zoals District0x (DNT) en Spartan Protocol (SPARTA).

Deze stap van Binance roept vragen op over de toekomst van deze tokens en hun respectievelijke ecosystemen, omdat het schrappen hun liquiditeit en toegankelijkheid in de bredere markt zou kunnen beïnvloeden.

Impact op de cryptomarkt

De aankondiging heeft de markt al in beroering gebracht, waarbij sommige van de betrokken tokens prijsschommelingen hebben ondervonden. Gebruikers worden aangespoord om hun bezit voor de deadline terug te trekken om automatische conversie en mogelijk verlies door marktvolatiliteit te voorkomen.

Uitbreiding ondanks schrapping

Ondanks dit schrappingsinitiatief blijft Binance zijn aanbod uitbreiden. De exchange kondigde onlangs nieuwe handelsparen aan voor Toncoin (TON) en deed een strategische investering in Solana’s restaking netwerk, Solayer.

Deze stappen laten zien dat Binance zich blijft inzetten voor innovatie en groei in de cryptoruimte, zelfs terwijl het zijn platform stroomlijnt.

Wat gebruikers moeten doen

Gebruikers die een van de geschrapte tokens bezitten, wordt geadviseerd om hun activa van Binance terug te trekken voor de deadline van 1 september 2024. Als ze dit niet doen, worden deze tokens automatisch omgezet naar USDC, op basis van de gemiddelde wisselkoers tijdens de conversieperiode. Binance zal gedurende het proces updates geven, zodat gebruikers op de hoogte blijven van de conversiestatus.

Samenvatting

Binance’s beslissing om deze tokens van de lijst te halen en te converteren weerspiegelt zijn bredere strategie om een gestroomlijnd platform te behouden en tegelijkertijd op andere gebieden te blijven innoveren. Gebruikers die getroffen worden door deze verandering moeten snel handelen om hun activa effectief te beheren.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....