Analist: Memecoin die 1.000% steeg kan nog 3x over de kop

31540 totale weergaven
dogeverse

De populaire, maar pseudonieme analist Kaleo is op dit moment heel bullish over de memecoin Floki (FLOK). Hoewel de memecoin de afgelopen vier maanden al met 1.000% steeg, verwacht hij dat Floki vanaf hier nog 3x over de kop kan. Daarmee zou de market cap van de munt op ongeveer $10 miljard uitkomen.

Bullish over Floki

De analist zegt dat Floki een cup-and-handle patroon vormt in de grafiek, wat over het algemeen een bullish patroon is. “Je hebt hier geen fancy grafieken nodig. Kijk gewoon uitgezoomd naar FLOKI. De munt is de all-time highs van 2021 aan het testen, laat een schone cup-and-handle zien op de hogere tijdsframes, BNB staat op het punt om te exploderen en er is sprake van een memecoin-supercyclus.

Deze gaat makkelijk naar $10 miljard of meer deze cyclus”, aldus een zeer optimistische Kaleo.

Hij vergelijkt het huidige koersverloop van FLOKI met die van Pepe (PEPE), voordat de kikkermunt aan zijn gigantische koersexplosie begon.

 

Floki kopen?

Deze succes coin kan je kopen op ’s werelds grootste crypto exchange eToro, klik op de onderstaande paarse link!

Beste crypto exchange

eToro - de nummer 1 crypto exchange wereldwijd

  • Wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers
  • Groot aantal cryptocurrencies beschikbaar
  • Naast crypto tal van andere projecten om in te investeren
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Floki profiteert van BNB

Ook gelooft hij dat Floki profiteert van het succes van BNB Chain. De token van Binance (BNB) zit in een behoorlijke opwaartse trend en maakte recent zelfs een all-time high van $710.

“Op de lagere tijdsframes lijkt FLOKI heel erg op PEPE voordat die aan zijn koersexplosie begon. Het narratief is ook vergelijkbaar: PEPE is een verlengstuk van Ethereum, terwijl FLOKI hetzelfde is voor BNB”, aldus Kaleo.

Op het moment van schrijven zit Floki echter in een kleine dip. De memecoin daalde over de afgelopen 24 uur met bijna 7% terwijl er voor de afgelopen zeven dagen nog een stijging van 25% op de borden staat.

Daarmee kent de munt een koers van $0,000306 en een market cap van $2,924 miljard.

Wat denk jij? Hebben dit soort memecoins echt de potentie om nog 3x over de kop te gaan? Het blijft met dit soort projecten een beetje “wat de gek ervoor geeft” en dat gaat natuurlijk nooit veranderen.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....