Analist voorspelt snelle parabolische fase voor bitcoin

1600 totale weergaven
John Deaton Bitcoin

Als we de populaire analist Credible Crypto mogen geloven, dan duurt het niet lang meer voordat bitcoin aan zijn parabolische rally gaat beginnen. Voordat de bitcoin koers naar nieuwe recordhoogten stijgt, voorziet hij echter eerst een dump naar 50.000 dollar.

We zijn er bijna

Op basis van zijn grafiek lijkt de analist een bitcoin koers van 100.000 dollar te voorspellen voor het einde van september. Ook merkt hij op dat bitcoin waarschijnlijk een top van deze cyclus gaat vormen als de koers voorbij dat symbolische niveau geraakt.

Image

Voor nu is de zijwaartse koersactie van de afgelopen maanden volgens de analist vooral ruis en is het waarschijnlijk dat bitcoin de komende maanden nog veel hogere koersen gaat zien.

“Alles wat je moet meenemen is dat de grillige koersactie van de afgelopen maanden een correctieve beweging was of re-accumulatie voor de volgende sprong omhoog. De kleine bewegingen binnen deze range zijn niet relevant, tenzij je een actieve trader bent zoals ik”, aldus Credible Crypto.

Bitcoin in de plus

Over de afgelopen 24 uur staat er voor bitcoin weer een voorzichtige stijging op de borden. Het gaat niet om een hele grote plus, maar met een stijging van 1,55% staat de koers weer op 59.600 dollar. Daarmee komen we in de buurt bij de symbolische grens van 60.000 dollar.

Voor veel mensen zal die grens belangrijk zijn voor het gevoel. Daarnaast is Ethereum op dit moment goed bezig. De nummer twee van de markt schrijft vandaag een plus van 4,51% en staat daarmee op een koers van 2.549 dollar.

Opvallend is dat de market cap van Ethereum op dit moment bijna viermaal lager is dan die van bitcoin. Ethereum kent een market cap van 306 miljard dollar, terwijl die van bitcoin op 1,177 biljoen dollar ligt.

Geloof jij dat Ethereum het ooit voor elkaar kan krijgen om bitcoin in te halen of is dat soort speculatie pure onzin?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....