Analist voorspelt stijging van 350% voor dogwifhat

1401 totale weergaven
meme games koopgids dogwifhat

Als we de pseudonieme analist Bluntz mogen geloven staat dogwifhat (WIF) voor een nieuwe all-time high. Bluntz is zo bullish over de memecoin, dat hij een stijging van meer dan 350% durft te voorspellen voor de munt.

Extreem bullish over dogwifhat

Volgens Bluntz staat WIF aan het begin van een nieuwe opleving van vijf golven. Met “vijf golven” doelt Bluntz op de Elliott Wave Theory, een benadering binnen de technische analyse die gebaseerd is op de psychologie van de massa en stelt dat de koersen van financiële assets zich bewegen in golven.

Een bullish asset gaat volgens de theorie door vijf positieve golven, om vervolgens in drie golven (ABC) te corrigeren.

WIF handelt op het moment van schrijven op 2,28 dollar en staat volgens Bluntz voor een gigantische koersexplosie. “Een WIF koers van 10 dollar staat in de wetten geschreven”, aldus de analist.

Ook bullish over andere memecoin

Bluntz is op dit moment niet alleen positief over dogwifhat. Hij ziet ook wel brood in Floki (FLOKI). Bluntz denkt namelijk dat FLOKI net klaar is met zijn ABC-correctie en zich klaarmaakt voor een stijging naar een nieuwe all-time high op ongeveer 0,00045 dollar.

Hij voegt daaraan toe dat FLOKI ook een bullish divergentie laat zien op de dagelijkse grafiek, wat erop wijst dat een trendomkering in het vizier ligt.

“Floki hoort bij mijn favoriete memes van dit moment. Het is zo duidelijk als wat dat de macro ABC-structuur klaar is. De vijf golven zijn duidelijk zichtbaar binnen de C, het hogere tijdsframe en de dieptepunten.

Er is een all-time high op komst als je het mij vraagt”, aldus Bluntz.

Een andere memecoin op de radar van Bluntz is Popcat (POPCAT). Ook daar is hij bullish over, nadat de munt zijn weerstand op 0,72 dollar wist te verslaan.

Image

“Deze presenteer ik zonder commentaar. Popcat.”, aldus een heel positieve Bluntz.

Geloof jij nog in een tweede run omhoog voor de memecoins, zoals Bluntz hier een beetje lijkt te voorspellen?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....