Analist onderbouwt bizarre XRP koers verwachting van $ 100

13935 totale weergaven
XRP koers verwachting

Een crypto analist, Common Sense Crypto, voorspelt dat de XRP koers met 16.500% kan stijgen tot $ 100. Dit komt met een gedetailleerde tijdlijn en uitleg over de factoren die deze stijging kunnen veroorzaken, ondanks dat sommige mensen sceptisch zijn. Ondanks dat dit op een bizarre stijging lijkt, heeft de analist enkele punten om zijn XRP koers verwachting te onderbouwen.

Tijdlijn voor XRP koersstijging naar $ 100

Volgens Common Sense Crypto zal de XRP koers tegen 2025 $ 100 bereiken. Dit sluit aan bij de optimistische verwachting van Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse. Hij denkt dat de cryptomarkt tegen het einde van het jaar kan verdubbelen en $ 5 biljoen waard kan zijn.

Garlinghouse vindt dit zelfs een voorzichtige schatting, wat betekent dat de markt mogelijk nog meer kan groeien. Als dit gebeurt, kan XRP een marktwaarde van $ 5 biljoen bereiken als de prijs $ 100 wordt.

Belangrijke factoren voor de prijsstijging

Brad Garlinghouse’s positieve voorspelling voor de markt geeft een sterke basis voor de mogelijke stijging van XRP. Als de hele cryptomarkt groeit, kan XRP, als belangrijke speler, ook in waarde toenemen.

Cryptobeurs Archax wil echte activa ter waarde van $50 biljoen tokeniseren op de XRP Ledger (XRPL). Dit enorme bedrag kan de XRP koers flink verhogen. Archax is één van de vele partners die plannen hebben om echte activa te tokeniseren op de XRPL, wat de waarde van het ecosysteem verhoogt.

De lopende rechtszaak tussen de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple is ook een belangrijke factor. Common Sense Crypto denkt dat de oplossing van deze zaak institutionele investeerders zal aantrekken die willen profiteren van XRP. Het einde van de rechtszaak kan ook zorgen voor de goedkeuring van een Spot XRP ETF, wat veel nieuwe investeringen in XRP kan brengen.

SEC versus Ripple

De verwachte oplossing van de rechtszaak tussen de SEC en Ripple wordt gezien als de belangrijkste katalysator voor de groei van XRP. Crypto analist RLinda denkt ook dat het einde van de zaak XRP kan helpen om boven het prijsniveau van $0,6378 uit te breken.

De verwachting van een positieve uitkomst heeft het vertrouwen van investeerders al vergroot, met een toestroom van nieuwe investeerders en grotere aankopen door XRP whales.

Of dit de koers naar $ 100 kan brengen lijkt een beetje onrealistisch. Echter is het wel duidelijk dat er belangrijke factoren zijn die de XRP koers daadwerkelijk kunnen laten stijgen.

Lees meer over:
xrp koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...