Auros Ventures richt zich op crypto-innovatie met $50M investeringsfonds

1634 totale weergaven

Auros Ventures heeft de lancering aangekondigd van een investeringstak van $ 50 miljoen om beginnende digitale activaprojecten te ondersteunen, waarmee het zijn toewijding aan het stimuleren van innovatie in de crypto-industrie aangeeft.

Auros Ventures introduceert $50M investeringstak

Op 8 juli onthulde Auros Ventures zijn nieuwe investeringstak van $50 miljoen, gericht op het financieren van early-stage digitale asset projecten in de komende twee jaar. Dit initiatief zal gebruik maken van de expertise van Auros om projecten te ondersteunen van primaire investeringen tot liquide secundaire mogelijkheden.

Eerste investeringen en toekomstplannen

Sinds Q3 2023 heeft Auros Ventures al $15 miljoen ingezet en is het van plan om nog eens $50 miljoen te investeren. De venture arm heeft geïnvesteerd in 14 projecten, waaronder opmerkelijke initiatieven zoals het Oracle-netwerk Pyth en de krachtige Layer-1 blockchain Berachain.

Leiderschap en strategie

Julien Auchecorne, een doorgewinterde expert in zowel traditionele financiën als digitale activa, zal Auros Ventures leiden. Auchecorne heeft functies bekleed bij XBTO, J.P. Morgan en Brevan Howard. Onder zijn leiding zal de investeringstak zich richten op de strategische en operationele ontwikkeling van haar portfoliobedrijven.

Engagement voor duurzame groei

“Auros heeft sinds de oprichting in 2019 een enorme groei doorgemaakt”, zegt Ben Roth, oprichter van Auros. De lancering van Auros Ventures bevestigt de expansiestrategie van het bedrijf en de toewijding aan duurzame groei van het ecosysteem.

De nieuwe investeringstak is gericht op het bieden van financiële steun, strategische partnerschappen en uitgebreide begeleiding op het gebied van marktmicrostructuur en liquiditeit.

Toekomstperspectieven

Met deze aanzienlijke financiële toezegging is Auros Ventures klaar om innovatie te stimuleren in de sectoren voor digitale activa en web3, door een robuuste omgeving te creëren waarin projecten in een vroeg stadium kunnen gedijen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....