Avalanche en Konami werken samen voor Yen-gebaseerde NFT Marktplaats ‘Resella’

1618 totale weergaven

Konami Digital Entertainment heeft aangekondigd dat het zijn nieuwe NFT-marktplaats Resella op de Avalanche blockchain zal lanceren, met transacties in Japanse yen.

Konami betreedt de NFT-markt

De iconische Japanse spelontwikkelaar, Konami Digital Entertainment, werkt samen met Avalanche om Resella, een gecentraliseerde NFT-marktplaats, te lanceren. Dit nieuwe platform is bedoeld om NFT-transacties toegankelijk te maken voor de Japanse markt door betalingen in Japanse yen te ondersteunen en web3 wallets overbodig te maken.

Resella’s Functies en Doelen

Resella zal gebruikers in staat stellen om NFT’s aan te maken, te lanceren en te verhandelen binnen een gecentraliseerd systeem, wat het proces vereenvoudigt voor degenen die niet bekend zijn met cryptocurrencies. De marktplaats zal werken als een Avalanche-subnet, waardoor efficiënte en schaalbare operaties gegarandeerd worden.

Konami wil mainstream bedrijven en merken aantrekken, met name in de gamingsector, om NFT’s in hun aanbod te integreren, waardoor functies zoals in-game content unlocks en tickets voor evenementen mogelijk worden.

Impact op Avalanche en het NFT-ecosysteem

Het NFT-ecosysteem van Avalanche zal aanzienlijk profiteren van Konami’s toetreding tot de markt. Ondanks de huidige moeilijkheden in de bredere NFT-sector, met beperkte verkoopactiviteit volgens DappRadar, kunnen Konami’s reputatie en het gebruiksvriendelijke ontwerp van Resella zorgen voor meer interesse en deelname.

Marktcontext en toekomstperspectieven

Uit gegevens blijkt dat op Avalanche gebaseerde NFT’s een marktkapitalisatie hebben van $27,3 miljoen, een fractie van de $6,8 miljard van Ethereum. De stap van Konami in deze ruimte kan de status van Avalanche echter een boost geven. Konami’s samenwerking met Avalanche onderstreept ook de groeiende trend van traditionele gamingbedrijven die blockchaintechnologie verkennen om hun aanbod te verbeteren.

Samenvatting

Konami’s Resella wil de kloof tussen traditionele gaming en de web3-ruimte overbruggen door een naadloos en toegankelijk platform te bieden voor NFT-transacties. Dit initiatief benadrukt het potentieel voor mainstream blockchaintechnologie in gaming en opent de weg voor toekomstige innovaties.

Met Resella kunnen gebruikers eenvoudig NFT’s creëren, verhandelen en integreren, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel ontwikkelaars als spelers.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....