Bekende actrice uit ‘Shakespeare in Love’ geeft $500.000 aan bitcoin weg

Gwyneth Paltrow, bekend als actrice in onder meer "Shakespeare In Love", geeft 500 duizend dollar aan cryptocurrency weg via de Cash App.

De prijs in euro's:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle beleggingen.

De bekende ster heeft haar actie via allerlei sociale media aangekondigd.

Ze omschrijft het kopen van munten zoals bitcoin als iets "exclusiefs" en het zou met de Cash App veel gemakkelijker moeten kunnen in haar ogen.

Het is geen verrassing dat de Cash App door middel van influencers tractie wil genereren. Rond de feestdagen is er actie om via de Cash App vanaf 1 dollar in bitcoin te schenken.

Deelnemers aan de actie moeten de sociale media berichten van Paltrow delen om kans te maken op 100 dollar aan bitcoin.

Ter informatie: vooralsnog is de app niet te downloaden voor Nederlanders.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwscash app

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!