Liveblog: bekijk Bitcoin Miami 2022 live

De bitcoinwereld verzamelt zich momenteel in Miami. Het evenement Bitcoin 2022 belooft veel nieuwe aankondigingen en een hoop interessante sprekers.

Voor de mede thuisblijvers houden we deze liveblog bij. Volg in de losse artikelen en in deze blog het laatste nieuws vanuit Miami. Vanuit het regenachtige Nederland houden we voor jou het nieuws rondom dit evenement bij. We verzamelen de grote aankondigen en interessante presentaties in dit bericht.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin 2022 wordt georganiseerd door BTC Media en partners. Bitcoinmagazine.nl is géén mediapartner.

Livestream conferentie dag 2 (8 april)

Vandaag een dag die in het teken staat van onder meer mining en regulering. Met sprekers zoals Adam Back, Cynthia Lummis, Nic Carter en Mike Novogratz.

Check hier de agenda van de dag en check hieronder de livestream.

Livestream conferentie dag 1 (7 april)

Dag 2 van Bitcoin 2022 belooft veel spektakel. Het evenement is gestart op 6 april en duurt tot 9 april. Vorig jaar bij Bitcoin 2021 kwam er ook veel nieuws naar buiten. Onder andere maakte president Jack Mallers bekend dat El Salvador de bitcoin standaard ging invoeren. Inmiddels is bitcoin een nationale munt in het land.

Mallers maakt opnieuw zijn opwachting. Het gerucht gaat dat hij 'iets' met bitcoin en Apple gaat aankondigingen. Maar dat is speculatie.

Ook Samson Mow hint naar een grote aankondiging. Mow stopte bij Blockstream om te werken aan nieuwe projecten. Hij gaat zich richten op de adoptie van bitcoin op landelijk niveau. De bitcoiner hint al enige tijd naar grote aankondigingen tijdens dit evenement.

Bekijk de livestream hieronder. Onderaan dit artikel vind je de liveblog!

Interesse in bitcoin mining? Hier vind je de presentaties op de Mining Stage.

Livestream Industry Day (6 april)

Je kunt de directe livestream hieronder bekijken. De liveblog vind je onder de video. Tijdens Industry Day kwamen de grote namen uit de wereld van bitcoin langs. Het viel op dat veel partijen het niet konden laten om toch ook andere netwerken te promoten.

Als je interesse hebt in de industrie en de wereld daar omheen zijn kun je hier de main stage van 6 april terugkijken.

Voor de echte fanatiekelingen hebben we hieronder ook de video van de Open Source Stage. Een aanrader als je wil weten waar bitcoin naar toe gaat en wat er momenteel gebouwd wordt.

De volledige agenda vind je op de website van Bitcoin 2022.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsmiami

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...