Binance Coin koers herpakt momentum – gaat deze populaire crypto stijgen naar $650?

Binance coin crypto

Binance Coin (BNB) is in de afgelopen 24 uur met 2,7% gestegen naar $ 605 nadat het vorige week een dal rond $ 550 bereikte. Na ondersteuning te hebben gevonden in de $ 575 zone, is de Binance Coin koers boven de $ 600 gebroken, wat de weg opent voor een stijging richting de $ 650.

Gaat de populaire crypto stijgen naar $ 650 of zal de BNB koers een correctie ondergaan?

Binance Coin koers doorbreekt $ 600 en maakt zich klaar voor stijging naar $ 650

De Binance Coin koers is eind maart, begin april onderuit gezakt, maar heeft ondersteuning gekregen van zijn 30-daagse gemiddelde (geel). Zolang BNB boven dit niveau kan blijven, is de weg voor een stijging naar $ 650 vrij en kan BNB vanuit hier met bijna +10% stijgen de komende tijd.

De Relative Strength Index (RSI) van 60 laat zien dat de Binance Coin koers veel momentum heeft opgebouwd. Maar wanneer de RSI op 70 komt te liggen, zou BNB overgewaardeerd kunnen zijn en neemt het risico voor een correctie toe.

Binance Coin koers grafiek
Binance Coin koers grafiek – TradingView

Binance Coin zou eigenlijk beide kanten op kunnen gaan, zo zou er binnenkort een retracement kunnen komen, of een stijging boven de $ 650. Als BNB dit doet, zou de altcoin zijn hoogste punt in ongeveer 2,5 jaar bereiken.

Op technisch gebied ziet de Binance Coin koers er zeer positief uit en hoewel de Binance Smart Chain niet meer de populairste blockchain is, behoort BNB wel tot een van de grootste crypto exchanges ter wereld. Om die reden heeft de populaire crypto nog toekomst en zou BNB in de opkomende bull run veel waard kunnen worden.

Met een stijging boven $705, zou de Binance Coin koers een nieuwe All-Time High bereiken, iets wat we mogelijk de komende weken kunnen gaan zien.

Alternatieve cryptomunten met potentie om nog meer te stijgen

Gezien Binance Coin erg dicht op zijn All-Time High ligt, lijkt het risico voor een retracement erg groot en zouden verdere stijgingen beperkt kunnen zijn. Veel traders en investeerders kijken daarom naar alternatieve kleine crypto’s met potentie om binnenkort veel waard te worden.

Vandaag kijken we naar 2 erg veelbelovende projecten die iets nieuws in de sector brengen, dit geeft deze projecten oneindige potentie. Deze projecten zijn beide nog bezig met hun presale, waardoor je hun nieuwe tokens voor een extra lage prijs kunt kopen voordat ze worden gelanceerd op exchanges.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Veel investeerders en traders vragen zich af wat nu de beste blockchain is om meme coins op te verhandelen. Met Dogeverse (DOGEVERSE) is het antwoord erg eenvoudig: “Welke blockchain niet?” Dogeverse is de eerste Doge die op verschillende blockchains te verhandelen is en tussen deze blockchains kan ‘reizen’.

Zo kun je Dogeverse kopen en verkopen op de Binance Smart Chain, Ethereum, Polygon, Avalanche en binnenkort ook op Solana en Base. Hierdoor maakt het niet uit welke blockchain je favoriet is, je zult de hond van Dogeverse op jouw favoriete blockchain tegenkomen.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,000291 per stuk in de presale, die in 2 dagen tijd al meer dan $ 1,7 miljoen heeft opgehaald. De groeiende populariteit van Dogeverse signaleert dat deze meme coin na lancering erg hard zou kunnen stijgen in waarde.

99Bitcoins (99BTC)

Omdat we binnenkort mogelijk een van de grootste crypto bull runs kunnen krijgen, verwachten we veel nieuwe crypto investeerders dit jaar. De innovatieve 99Bitcoins (99BTC) wil deze nieuwe investeerders helpen om over crypto te leren en beloont ze hiervoor aan de hand van een Learn-to-Earn (L2E) mechanisme.

Nieuwe crypto investeerders kunnen van alles en nog wat leren over de sector, zoals trading, staking, veiligheid en de blockchain in het algemeen. Door modules te voltooien op het digitale platform van 99Bitcoin, kunnen deze nieuwe gebruikers beloningen verdienen in de vorm van 99BTC, een nieuwe BRC-20 token.

99bitcoins kopen learn to earn

De presale is gistermiddag live gegaan en heeft aan het eind van deze ochtend al meer dan $ 125.000 opgehaald. Je kunt de nieuwe token kopen voor $ 0,001, voordat de prijs hiervan over enkele dagen zal stijgen. Je kunt BTC99 tijdens de presale staken om passief tokens te verdienen met een huidige APY van 48.126%.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Binance CoinBNB

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...