Binance integreert USDT op TON

3477 totale weergaven

Binance heeft USDT van Tether met succes geïntegreerd op The Open Network (TON), waardoor gebruikers USDT kunnen storten en opnemen, de liquiditeit wordt verbeterd en de transactiekosten worden verlaagd.

Uitbreiding van USDT-transacties op TON

Vanaf 21 juni kunnen Binance gebruikers nu Tether (USDT) storten en opnemen op de TON blockchain. Deze integratie biedt meer flexibiliteit voor gebruikers, waardoor de transactiesnelheden toenemen en de kosten afnemen. Het TON netwerk, oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram en nu onderhouden door open-source ontwikkelaars, is ontworpen om snelle, efficiënte transacties te verwerken.

Het maakt gebruik van sharding-technologie en een Proof-of-Stake consensusmechanisme, waardoor een veilige en snelle verwerking gegarandeerd wordt.

Implicaties voor de regelgeving

Deze integratie gaat vooraf aan verwachte wijzigingen in de regelgeving in de Europese Economische Ruimte (EER) onder de Markets in Crypto-Assets Regulation (MiCA). Binance heeft haar gebruikers geadviseerd om op de hoogte te blijven van deze veranderingen om naleving te garanderen en verstoringen te voorkomen.

Deze stap benadrukt het belang om voorop te blijven lopen in het regelgevingslandschap, vooral voor niet-geautoriseerde stablecoins zoals USDT.

Telegram’s toewijding aan TON Blockchain

Telegram-oprichter Pavel Durov kondigde onlangs plannen aan om de TON blockchain te gebruiken voor het tokenen van stickers en emoji’s op het platform. Dit sluit aan bij Telegrams bredere visie om USDT te integreren en opties voor het delen van advertentie-inkomsten te ondersteunen.

Dergelijke initiatieven onderstrepen het potentieel van TON om onderling verbonden digitale ervaringen te creëren op verschillende platformen. Hierdoor wordt de betrokkenheid en functionaliteit van gebruikers wordt verbeterd.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd