'Bitcoin adoptie is onvermijdelijk voor alle landen'

'Bitcoin adoptie is onvermijdelijk voor alle landen'

De Servische prins Philip verwacht geen grootschalige acceptatie van bitcoin in de Arabische wereld. Hij verwacht dat uiteindelijk alle landen bitcoin accepteren, maar hij ziet dit als een langzaam proces.

Philip Karageorgevitch, voor het gemak dus Prins Philip is een fervent bitcoiner en laat zich regelmatig zien op bijeenkomsten. Deze keer ging hij in gesprek met Cointelegraph.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij reageert op eerder uitspraken die wat uit hun verband zijn gerukt: “Het gaat zeker gebeuren. Maar ik weet niet welk land of wie het waar gaat doen of iets dergelijks, maar het zal zeker gebeuren. Elk land zal uiteindelijk Bitcoin adopteren.”

Philip liet zich een opmerkelijke uitspraak ontvallen: “Het is slechts een kwestie van tijd voordat een islamitisch land dat de sharia volgt, bitcoin omarmt." Hij benadrukt dat hij niet weet wie dat gaat worden. "Sommige mensen pakken dat eruit", zegt Philip

Orange pill

De prins maakte furore op Bitcoin Miami 2022, ook zou hij contact hebben gezocht met Madeira om bitcoin te omarmen. Philip: "Bitcoin is vrijheid, en dat is iets wat ik voor iedereen wil." Het is allicht wat makkelijk praten voor iemand die geboren is in een koningshuis. Maar tegelijkertijd maakt hem dat wel een uniek figuur in de wereld van BTC. Er zijn niet veel Europese vorsten die dit soort uitspraken hebben.

Philip belooft tussendoor ook even de bekende tennisser en landgenoot Novak Djokovic over te halen: "Hij is een duidelijke kandidaat om te orange pillen, dat moet 100% gebeuren."

Lees meer over:
Bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan