‘Bitcoin adoptie is onvermijdelijk voor alle landen’

De Servische prins Philip verwacht geen grootschalige acceptatie van bitcoin in de Arabische wereld. Hij verwacht dat uiteindelijk alle landen bitcoin accepteren, maar hij ziet dit als een langzaam proces.

Philip Karageorgevitch, voor het gemak dus Prins Philip is een fervent bitcoiner en laat zich regelmatig zien op bijeenkomsten. Deze keer ging hij in gesprek met Cointelegraph.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij reageert op eerder uitspraken die wat uit hun verband zijn gerukt: “Het gaat zeker gebeuren. Maar ik weet niet welk land of wie het waar gaat doen of iets dergelijks, maar het zal zeker gebeuren. Elk land zal uiteindelijk Bitcoin adopteren.”

Philip liet zich een opmerkelijke uitspraak ontvallen: “Het is slechts een kwestie van tijd voordat een islamitisch land dat de sharia volgt, bitcoin omarmt." Hij benadrukt dat hij niet weet wie dat gaat worden. "Sommige mensen pakken dat eruit", zegt Philip

Orange pill

De prins maakte furore op Bitcoin Miami 2022, ook zou hij contact hebben gezocht met Madeira om bitcoin te omarmen. Philip: "Bitcoin is vrijheid, en dat is iets wat ik voor iedereen wil." Het is allicht wat makkelijk praten voor iemand die geboren is in een koningshuis. Maar tegelijkertijd maakt hem dat wel een uniek figuur in de wereld van BTC. Er zijn niet veel Europese vorsten die dit soort uitspraken hebben.

Philip belooft tussendoor ook even de bekende tennisser en landgenoot Novak Djokovic over te halen: "Hij is een duidelijke kandidaat om te orange pillen, dat moet 100% gebeuren."

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...