Bitcoin broker BLOX sluit sponsordeal met voetbalclub NEC

Bitcoin bedrijf BLOX heeft een sponsordeal gesloten met voetbalclub NEC. Ze gaan een samenwerking aan van 12 maanden met een optie tot verlenging.

Een van de doelstellingen van de samenwerking is om cryptocurrency’s onder een groter publiek bekend te maken. BLOX is een app uit de koker van BTC Direct, een bekende en gereguleerde broker eveneens afkomstig uit Nijmegen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Eerder sloot de onderneming deals met Ajax en Club Brugge, beiden actief in de Champions League. NEC op zijn beurt is dit jaar gepromoveerd naar de eredivisie.

Wilco
van Schaik, algemeen directeur bij NEC licht toe: ‘De nieuwe samenwerking met BLOX is er eentje waar we trots op zijn. De cryptobranche is een opkomende en nieuwe
markt. Dat we een deel van het partnership uitbetaald krijgen in
cryptocurrency is een nieuwe en innovatieve manier om zaken te doen.’’

Mark
Bakker, directeur BLOX, kijkt uit naar de samenwerking. ‘Al sinds onze
jeugd volgen wij N.E.C. en zijn we erg betrokken bij deze mooie club.
We zijn er trots op dat onze lokale voetbalclub zich er
samen met ons voor wil inzetten om bitcoin toegankelijk te maken voor
het grote publiek.’

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsNederland

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...