BLOX sluit sponsordeal met voetbalclub Club Brugge, betaald in Bitcoin

Nog meer sponsornieuws deze week. BLOX, het broker label van BTC Direct, heeft een deal gesloten met Club Brugge. De komende twee seizoenen zal de naam BLOX op het blauwzwarte shirt te aanschouwen zijn.

Club Brugge accepteert bitcoin

Club Brugge is één van de bekende clubs van België. BLOX is een broker waar je bitcoin en andere munten kunt kopen. Vorige week sloot het een soortgelijke samenwerking met landskampioen Ajax.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De broker heeft het sponsorbedrag volledig in bitcoin betaald.

Voorzitter Bart Verhaeghe van Club Brugge zegt in het persbericht: ‘Cryptomunten zullen in de toekomst een meer prominente rol spelen in onze economie, maar het brede publiek heeft er nu vaak nog geen toegang toe. Het is dan ook heel symbolisch om zo’n vooruitstrevend partnership aan te kondigen in een historische handelsstad als Brugge, waar tijdens de Middeleeuwen het begrip van de beurs ontstaan is.”

Mike Hutting, CEO van BLOX, zegt op zijn beurt: “BLOX geniet al veel naamsbekendheid in België, maar door deze samenwerking verwachten we dan ook nog harder te groeien. Als crypto believers van het eerste uur is het voor ons natuurlijk fantastisch om de volledige deal in bitcoin te doen.

Bitcoin en sport, een prima combinatie

Bitcoin raakt steeds meer ingeburgerd in het sportwereldje. Nederlandse namen zoals Knaken, Bitcoin Meester, Anycoin Direct en BLOX sluiten de ene na de andere sponsordeals met sportclubs.

Bekend is het voorbeeld waarbij Sparta een prestatieloon in bitcoin uitgekeerd kreeg door Knaken.
Die club heeft uiteindelijk 4,28 bitcoin bij elkaar gevoetbald in het seizoen 2020/2021.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsNederland

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...