Edward Snowden: ‘Tijd om Bitcoin (BTC) te kopen, er is teveel paniek’

De bekende klokkenluider Edward Snowden kwam recentelijk met een opmerkelijke uitspraak. Hij ziet bitcoin (BTC) voor het eerst sinds lange tijd weer als een interessante investering.

BTC staat op het moment van schrijven op een bedrag rond $5.300. Volgens Snowden is er momenteel veel paniek in de markt. Dat geldt voor de gehele (financiële) wereld, dus ook voor bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: Baseer je investeringen niet op advies van bekende personen of een artikel op deze website.

Snowden

Snowden is een bekende in de wereld van bitcoin. Nadat hij staatsgeheimen van Amerika blootlegde is hij op allerei manieren tegengewerkt. Bitcoin is dan een interessante optie door het grenzeloze karakter van het protocol.

Snowden luidde als oud-medewerker van de CIA en de NSA de noodklok over het afluisterprogramma van de Verenigde Staten. Hij zit momenteel in Rusland en heeft daar asiel gekregen.

Vorig jaar bracht hij een boek uit genaamd ‘Permament Record’. (Het boek is overigens een aanrader, red.)

De Amerikaanse overheid heeft aangegeven alle opbrengsten in beslag te nemen. Volgens Snowden een praktijk voorbeeld waarom we geld nodig hebben dat niet door de staat kan worden geblokkeerd.

Zo nu en dan laat Snowden wat los over zijn gedachtes over bitcoin. In een tweet laat hij weten dat hij de huidige dip als een mooi moment ziet om in te kopen. Teveel paniek zonder goede reden volgens hem.

Bitcoin

De koers van bitcoin krijgt flinke klappen (mede) door de financiële onzekerheid in de wereld. Toch blijft het netwerk door draaien. Wanneer het juiste moment is om BTC te kopen weet niemand, maar de huidige koersdalingen betekenen zeker niet dat bitcoin dood is.

Gezellig meepraten? Kom langs op Telegram.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...