Bitcoin (BTC) boven $9.300, reacties vanuit de community

324 totale weergaven

Bitcoin (BTC) staat weer (ruim) boven de $9.000. Dat zorgt voor blije bitcoiners op social media. We doen een rondje langs de velden. De recente stijgingen zorgen voor een aantal leuke reacties.

Let op! Bitcoin is en blijft een risicovolle investering. Investeer niets wat je niet kunt missen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin prijs

De grafieken en mogelijke scenario's mogen niet ontbreken bij prijsbewegingen als deze. Een kleine greep uit het aanbod.

Volgens Marcel Burger, een Nederlandse quant, ziet bitcoin er goed uit op de grafieken. Burger mist enkel nog wat extra volume om de uitbraak naar boven echt kracht bij te zetten.

Lees ook: INTERVIEW Marcel Burger: ‘Bitcoin prijs voor eind 2021 naar nieuwe recordhoogte’

Volgens Josh Rager is het duidelijk: het is tijd voor positiviteit rondom de bitcoin prijs. We kunnen een beetje terugvallen, maar volgens de analist is terugvallen naar bijvoorbeeld $5.000 absoluut geen optie op dit moment.

Joseph Young is een analist die voor verschillende media outlets werkt. Normaal gesproken zien we bij bitcoin een dipje na grote stijgingen, maar Young twijfelt of dat nu weer het geval zal zijn. De koopkant ziet er volgens hem sterk uit.

De recente prijsstijgingen zijn een reden voor een hosanna sfeer.

Op zoek naar meer uitleg over de dagelijkse koers? Check dan ons YouTube kanaal voor dagelijkse video's.

Bitcoin Twitter

Maar er is natuurlijk meer dan de bitcoin prijs. Michael Goldstein is een bitcoiner en podcaster. Onderstaande video is bedoeld om de boel flink op te hypen. Een leuke trailer voor de hodlers.

Ook hodlonaut doet een duit in het zakje.

Het is volgens Samson Mow van Blockstream de zesde keer dat bitcoin over de $9.000 heen gaat: 'We zijn er goed in geworden.'

Mati Greenspan is er van overtuigd dat de bitcoin koers weinig met het corona virus te maken heeft.

Bitcoiner en cypherphunk Jameson Lopp is overigens wel een beetje klaar met de 'it's over 9000' meme. Is het tijd voor wat nieuws?

Om het af te leren een video van 2 jaar geleden.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsTwitter

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...