Bitcoin (BTC) boven $9.000, wat zegt Twitter?

De koers van bitcoin (BTC) kende deze week weer een opleving. De prijs staat netjes boven $9.000. Tijd voor een rondje langs de velden op bitcoin twitter. Wat zeggen de grafiekfluisteraars over de toekomstige bitcoin prijs?

Interesse in een video analyse? Bekijk de meest recente koersbewegingen met extra uitleg op ons YouTube kanaal!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ter info: neem alle voorspellingen, analyses en uitspraken met een korreltje zout. Baseer je investeringen niet op deze informatie.

Cryptotwitter

CryptoBirb vraagt zich hardop af: wat als we richting de $11.675 knallen? Hij ziet mogelijkheden.

CryptoCred voorziet mooie tijden als BTC zich terug knokt richting $9.500.

IamCryptoWolf brengt ook wat extra hopium: er lijkt een inversed head and shoulder patroon te ontstaan. Als dit patroon zich uitspeelt staat er een flinke stijging voor de deur.

FatihSK bekijkt de aandelen-, goud en bitcoinmarkt. BTC vertoond de laatste tijd meer gelijkenissen met goud dan met de aandelenmarkt. Geen garantie voor de toekomst, maar een interessante statistiek.

De bitcoin halving staat voor de deur. Een mooi moment om te kijken naar de geschiedenis van de bitcoin prijs nadat de block reward door de helft ging. Dat is tot nu toe twee keer eerder gebeurd.

De Belg Whalepanda ziet een gat waar bitcoin in kan springen. Contant geld kan mogelijk virussen verspreiden. Het is advies met een knipoog, maar bitcoin fixes this.

Contant geld wordt steeds vaker niet meer geaccepteerd of in de ban gedaan. Het is de enige vorm van de euro waarmee je nog privacy hebt wanneer je een betaling doet.

Digitale betalingen met de euro moeten worden goedgekeurd door financiële dienstverleners. Wanneer contant geld wegvalt, kan bitcoin een uitweg bieden.

Gisteren werd bekend dat een energiecentrale in New York een deel van de opgewekte energie gaat gebruiken voor het minen van bitcoin. Ze hopen zo’n 5.5 bitcoin per dag binnen te hengelen met de huidige apparatuur.

In het verlengde daarvan post een kleine Twitteraar een conversatie met een van zijn vrienden. Bitcoin kan bedrijven een uitkomst bieden wanneer zij energie over hebben. Want je kunt er niets mee doen, of je kunt er geld mee verdienen en gewoon wat bitcoin minen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsTwitter

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...