Bitcoin (BTC) zakt onder $9.500. Basic Attention Token (BAT) plust 10%

Bitcoin (BTC) dipt vandaag onder de $9.500. Met een prijs van $9.466 op het moment van schrijven staat de grootste cryptomunt 3.61% lager dan op hetzelfde moment gisteren.

Wanneer de koers niet hoger sluit dan vorige week, dan ligt er volgens John van Meer nog een flinke daling in het verschiet. Volgens onze laatste bitcoin analyse is een verdere daling richting $8.600 mogelijk.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De koers vindt support op $9.600 en als de bulls de lagere timesframes niet behouden dan is de groene 0.382 Fibonacci niveau nog steeds het doel.

Bitcoin (BTC) zakt onder $9.500. Basic Attention Token (BAT) plust 10%

Altcoins

Ook de altcoinmarkt kleurt rood vandaag. De gehele top tien laat rode cijfers zien. Alleen Stellar (XLM) verliest geen terrein op bitcoin. De cryptomunt pakt zelfs een beetje winst in Satoshi’s.

Een opmerkelijke stijger vandaag is Basic Attention Token (BAT). De munt steeg met ruim 10% naar een prijs van ruim $0.26. Die stijging kan weleens te maken hebben met het goede nieuws vanuit de ontwikkelaars achter de Brave Browser.

In deze browser geldt BAT als de valuta voor het ecosysteem van bijvoorbeeld advertenties en donaties. Gebruikers kunnen binnenkort deze tokens ook van hun account afhalen en zelf in beheer nemen.

Cryptotwitter

Wat zeggen de mensen in de cryptospace op Twitter over de huidige markt? Een kleine greep uit het aanbod.

Volgens BigChonis kun je de huidige koers op twee manieren bekijken. Maar op dit moment is onderstaande ‘negatieve’ chart toch meer het uitgangspunt.

Thomas Lee van Fundstrat heeft nog vertrouwen in een mooi weekend voor BTC.

Josh Rager ziet het niet positief in wanneer de koers zo laag

Bitcoin is volgens Eric Lombrozo nog helemaal niet klaar voor heel veel fancy toepassingen. De basis voor een monetair systeem moet eerst gelegd worden. Blockchain nu al verkopen en marketen als een product voor doorsnee gebruikers is volgens hem nogal prematuur.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...