Bitcoin voorraad op beurzen op laagste punt sinds 2 jaar

Welkom bij een nieuwe aflevering van Bitcoin Data Update.

Deze analyse is géén financieel advies. Het zijn patronen op de bitcoin blockchain die relevant zijn voor de middellange – en lange termijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Beluister de Bitcoin Data Update hieronder. Disclaimer: Dit is géén financieel advies.

'Ondanks de recente drop van de prijs is er géén reden tot paniek. On-chain ziet bitcoin er zeer gezond uit. Met als uitsmijter dat het aantal beschikbare bitcoins bij beurzen op een dieptepunt zit'.

We spreken onder meer de indicatoren Spent Output Profit Ratio (SOPR), Spent Volume Age Bands (SVAB) en Realized HODL (RHODL).

De volgende tweets komen onder meer aan bod in de update:

De schrik zit er nog wel in, na de recente daling door overleveraged handelaren op de futuresmarkten.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwson-chain

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...