“Bitcoin koers van $95.000 in zicht”, aldus analist die all-time high voorspelde

bitcoin koers

Bitcoin gaat binnenkort weer een nieuwe all-time high vestigen, zo voorspelt de analist BitQuant. Maar hij zegt er niet precies bij wannéér BTC het nieuwe prijsrecord gaat bereiken. Volgens de analist is een toekomstige prijs van $95.000 mogelijk, alsus de analist op het sociale medium X.

“Bitcoin heel duidelijk naar $95.000”

Bitcoin bereidt zich voor op een sprong omhoog, zo denkt BitQuant. Het is simpelweg een kwestie van tijd voordat het gebeurt. Volgens hem moeten langetermijnhouders (hodlers) ook geduld hebben. Een dergelijke hoge koers wordt niet zomaar bereikt, maar gaat met horten en stoten (lees: correcties).

BitQuant reageert op een analyse van mede-analist Mikybull Crypto, die een zogenaamde “cup and handle” formatie ziet op de weekgrafiek. Deze structuur bestaat uit een consolidatiefase na een sterke stijging, een omkering en een daaropvolgende uitbraak naar boven.

Mikybull Crypto is het ermee eens dat het resultaat een terugkeer is naar een meer bullish fase van de koers. “De uitbraak zal explosief zijn en zal het naar een cyclustop sturen,” schrijft hij op X.

 

Bitcoin-handelaar overweegt “explosieve beweging”

BitQuant staat bekend om zijn BTC-prijsvoorspellingen, zo meldt Cointelegraph. In 2023 voorspelde hij succesvol een nieuwe all-time high voor bitcoin vóór de halving van april. Andere analisten zijn ook mild positief over de koers van BTC.  “Meestal wanneer de prijsactie slechter wordt, komt de chopfase tot een einde”, zo stelt de populaire handelaar Daan Crypto Trades op X.

De koers van bitcoin moet circa 19% toenemen om een nieuwe all-time high te bereiken, ziet Caleb Franzen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...