Bitcoin prijsvoorspellingen als spel: Ontdek OKX Racer

1462 totale weergaven
Bitcoin prijsvoorspellingen als spel: Ontdek OKX Racer

OKX, een vooraanstaande wereldwijde crypto-exchange en Web3 bedrijf, heeft onlangs ‘OKX Racer‘ gelanceerd, een nieuw Telegram Mini-App game. In dit spel dagen gebruikers zichzelf uit om de prijsbewegingen van Bitcoin te raden binnen intervallen van vijf seconden.

OKX is de eerste grote gecentraliseerde exchange die een dergelijk Telegram Mini-App uitbrengt. Maar wat maakt dit spel zo uniek en waarom zou je het moeten proberen?

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Wat is OKX Racer?

OKX Racer is een eenvoudig en boeiend spel waarin spelers kunnen voorspellen of de prijs van Bitcoin in de komende vijf seconden zal stijgen (‘moon’) of dalen (‘doom’). Correcte voorspellingen leveren punten op, en opeenvolgende overwinningen belonen spelers met vermenigvuldigers die hun punten een boost geven.

Dit maakt het spel spannend en uitdagend, terwijl je ook nog eens kunt leren over de prijsschommelingen van Bitcoin.

Nodig vrienden uit en verdien beloningen

Een van de leuke aspecten van OKX Racer is dat je vrienden kunt uitnodigen om mee te spelen. Voor elke vriend die je uitnodigt, ontvang je beloningen die je kunt gebruiken voor in-game upgrades.

Het spel is gratis te spelen en zal ongetwijfeld snel populair worden onder gebruikers van Telegram Mini-Apps.

Waarom OKX Racer proberen?

Je vraagt je misschien af, waarom zou ik OKX Racer proberen? Hier zijn enkele redenen waarom dit spel de moeite waard is:

  1. Educatief en leuk: Door te spelen leer je meer over de prijsschommelingen van Bitcoin op een speelse en interactieve manier.
  2. Gratis en toegankelijk: Het spel is gratis te spelen en gemakkelijk toegankelijk via Telegram, een platform dat veel mensen dagelijks gebruiken.
  3. Community en competitie: Daag je vrienden uit, verdien beloningen en verbeter je vaardigheden in een competitieve omgeving.
  4. Innovatie van OKX: Als een toonaangevend bedrijf in de crypto-industrie staat OKX bekend om zijn innovatieve producten. OKX Racer is daar een voorbeeld van.

De visie van OKX

Jason Lau, Chief Innovation Officer bij OKX, benadrukt het belang van gebruiksvriendelijke en toegankelijke platforms die gemeenschappen cultiveren en deelname stimuleren. “Telegram’s mini-app platform wordt snel een onmisbare plek voor degenen die de crypto community willen betrekken,” zegt Lau.

“Bij OKX willen we platforms omarmen die eenvoudig te gebruiken, interoperabel en toegankelijk zijn. OKX Racer is onze eerste stap in de wereld van Telegram Mini-Apps, en we hopen dat het een hit wordt voor gebruikers en een waardevolle toevoeging voor de groeiende community.”

Over OKX

OKX is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf dat de toekomst van Web3 aanstuurt. Het biedt een uitgebreide reeks producten aan, waaronder OKX Wallet, DEX, NFT Marketplace, Web3 DeFi en OKX Explorer.

OKX werkt samen met enkele van ’s werelds grootste merken en atleten, waaronder Manchester City FC, McLaren Racing en het Tribeca Festival.

Het bedrijf streeft ernaar innovatieve technologieproducten te ontwikkelen en heeft onlangs een wereldwijde merkcampagne gelanceerd, getiteld “The System Needs a Rewrite,” die pleit voor een nieuw paradigma geleid door Web3 zelfbeheerde technologie.

Hoe doe je mee?

Wil je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam OKX Racer is? Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Download Telegram: Als je de app nog niet hebt, download Telegram op je smartphone of computer.
  2. Zoek OKX Racer: Gebruik de zoekfunctie van Telegram om ‘OKX Racer’ te vinden en start de mini-app.
  3. Speel en win: Begin met spelen, voorspel de prijsbewegingen van Bitcoin en verzamel punten en beloningen.

OKX Racer is een geweldige manier om je kennis van de cryptomarkt te vergroten, plezier te hebben en te profiteren van de nieuwste innovaties van OKX. Mis deze kans niet en probeer het vandaag nog!

Lees meer over:
OKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...