Bitcoin verdienen met het spelen van Solitaire, Sudoku en Missing Letters

Zebedee, een bitcoin-bedrijf dat Speel-om-te-Verdienen games ontwikkelt, heeft in samenwerking met Viker drie spellen gebouwd. Het gaat om Solitaire, Sudoku en Missing Letters, drie games waar spelers binnenkort bitcoin mee kunnen verdienen.

500.000 actieve spelers

Het gaat met Viker niet om een kleine partij in deze wereld, aangezien het bedrijf aangeeft iedere maand meer dan 500.000 spelers te hebben die langzaam bitcoin verdienen. Dankzij de samenwerking kunnen gamers hun Zebedee Gamertag in de Viker-applicatie invullen en vervolgens bitcoin verdienen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Die bitcoin verschijnen in de Zebedee-app. De gaming wallet van Zebedee is beschikbaar voor desktop browser en een mobiele app. De wallet van Zebedee is gebaseerd op het Lightning Netwerk.

“Er is geen betere manier om de volgende generatie Speel-om-te-Verdienen mechanismen aan een breed publiek te introduceren dan via spellen waar iedereen van houdt en ze vervolgens te verversen met bitcoin”, aldus Zebedee CEO Simon Cowell.

Grote investeringen in Zebedee

Hoewel het Speel-om-te-Verdienen verhaal met bitcoin het grote publiek nog moet bereiken, heeft de industrie wel vertrouwen in het idee. Dat blijkt in ieder geval uit een investeringsronde waarbij Zebedee 35 miljoen dollar ophaalde bij onder andere Kingsway Capital en Square Enix.

Met name Square Enix is een interessante partij, aangezien dit een veteraan in de gaming-wereld is. Zij hebben bijvoorbeeld de Final Fantasy spellenreeks in hun portfolio zitten. Dat zij investeren geeft aan dat ze veel potentie zien in de combinatie bitcoin en gaming.

De samenwerking tussen Zebedee en Viker is erop gericht om plezier en verdienen samen te brengen. “Deze spellen worden letterlijk door miljarden mensen gespeeld voor honderden uren per jaar. Tot nu toe heeft niemand echter iets aan die tijdsinvestering overgehouden”, aldus Viker mede-oprichter Dan Beasley.

Cowell van Zebedee geeft aan dat er geen “betekenisvolle innovatie” is geweest voor spellen als Solitaire en Sudoku de afgelopen jaren en hij gelooft dat bitcoin daar verandering in kan brengen. Wat ons betreft klinkt het allemaal nog iets te mooi om waar te zijn, maar we gaan het zien.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....