Bitcoin whale verstuurt 1.500 BTC van Huobi naar Binance

Een whale verstuurde vandaag 1.500 bitcoin (BTC) van cryptobeurs Huobi naar Binance.

Het is onbekend van wie de grote transactie is. Normaal gesproken kun je aan een enkele transactie weinig aflezen, maar in dit geval ligt dat iets anders. Huobi moest recentelijk officieel de deuren sluiten voor Chinese klanten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Veel van de bitcoin die eerst bij Huobi stond stroomt richting concurrent Binance. Het ligt dus voor de hand dat dit gaat om een rijke bitcoiner die van beurs is gewisseld.

Het is wel een opmerkelijke transactie, want het is namelijk niet aan te raden om een transactie van een beurs naar een andere beurs te sturen. Het is handig om zelf als tussenstation te fungeren zodat er minder mis kan gaan.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwswhale

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!