Bitcoinbeurs Bybit verlaat ook Canada

Bitcoinbeurs Bybit verlaat ook Canada

Bybit is de volgende cryptobeurs die Canada verlaat. Daarmee volgt het bedrijf het voorbeeld van Binance, een van haar grootste concurrenten.Op Bybit kun je spot bitcoin kopen, maar ook hefboomproducten met bitcoin als onderlegger.

In een blogpost kondigt de handelsfirma de stap aan.

“Bybit heeft het moeilijke maar noodzakelijke besluit genomen om de beschikbaarheid van onze producten en diensten in Canada te pauzeren. Het is altijd Bybit’s primaire doelstelling geweest om ons bedrijf te exploiteren in overeenstemming met alle relevante regels en voorschriften in Canada.”

Per 31 mei worden er geen nieuwe klanten uit Canada meer aangenomen, per 31 juli stopt de dienstverlening volledig. Het is het gevolg van strengere regels in het Noord-Amerikaanse land. Regelgevende instanties voeren de druk op cryptobeurzen op om zich te registreren bij de Canadian Securities Administrators (CSA). De CSA heeft een deadline van 19 juni 2023 gesteld voor cryptobeurzen om zich te registreren.

Lees meer over:
Canada regulering

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties