Blackbird Labs lanceert cryptobetalingsplatform voor restaurants

1607 totale weergaven

Blackbird Labs, een baanbrekende Web3 startup opgericht door Ben Leventhal, introduceert Blackbird Pay, een nieuw platform waarmee eters voor maaltijden kunnen betalen met de $FLY cryptocurrency.

Overzicht van Blackbird Pay

Blackbird Labs, een baanbrekende Web3 startup opgericht door Ben Leventhal, introduceert Blackbird Pay, een nieuw platform waarmee eters voor maaltijden kunnen betalen met de $FLY cryptocurrency.Blackbird Labs, mede opgericht door Resy en Eater’s Ben Leventhal, heeft Blackbird Pay gelanceerd, een baanbrekend platform waarmee eters voor hun maaltijden kunnen betalen met de cryptocurrency $FLY. Dit nieuwe systeem wil een revolutie teweegbrengen in de eetervaring door blockchaintechnologie te integreren met restaurantbetalingen.

Blackbird Pay: Hoe het werkt

Blackbird Pay is gebouwd op Blackbird Flynet, een Layer 3 blockchain die werkt op Coinbase’s Base chain. Diners kunnen $FLY tokens verdienen als loyaliteitspunten bij deelnemende restaurants of ze kopen met USDC via de Blackbird app. Dit systeem biedt restaurants een aanzienlijk voordeel door de transactiekosten te verlagen tot een vast tarief van 2%, vergeleken met traditionele creditcardkosten die kunnen oplopen tot 3,75%.

Stroomlijning van de eetervaring

Het platform belooft het betalingsproces te stroomlijnen, zodat eters hun rekeningen in-app kunnen betalen en geen traditionele cheque meer nodig hebben. Deze functie is bedoeld om de eetervaring te verbeteren en handiger en efficiënter te maken.

Een strategische stap voor de restaurantbranche

Leventhal wijst op de unieke uitdagingen waar de restaurantbranche voor staat, zoals hoge operationele kosten en de moeilijkheid om winstgevend te blijven. Blackbird Pay probeert deze problemen aan te pakken door een veilige, goedkope betaaloplossing te bieden die de manier waarop restaurants hun financiën beheren zou kunnen veranderen.

Bredere implicaties en toekomstplannen

Naast betalingen is Blackbird Labs van plan om zijn aanbod uit te breiden met functies als messaging en ontdekkingstoepassingen. Deze tools, waaronder initiatieven als Blackbird Breakfast Club en Bar Blackbird, zijn bedoeld om traffic te genereren tijdens rustige periodes en om de loyaliteit van klanten te vergroten.

Samenvatting

Blackbird Pay vertegenwoordigt een belangrijke innovatie in de restaurantbranche en maakt gebruik van Web3 technologie om een meer naadloze en kosteneffectieve betaalervaring te creëren. Met de steun van American Express en Andreessen Horowitz is Blackbird Labs goed gepositioneerd om de toekomst van het eten te beïnvloeden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....