Blockchain ontmoet KYC: Zetrix’s ZCert brengt digitale ID’s voor Chinezen in het buitenland

381 totale weergaven

Zetrix, een Maleisisch blockchainplatform, heeft een baanbrekende digitale ID-verificatiedienst genaamd ZCert gelanceerd, waarmee Chinese staatsburgers hun identiteit in het buitenland kunnen verifiëren met behulp van blockchaintechnologie. De dienst luidt een nieuw tijdperk in voor grensoverschrijdende Know Your Customer (KYC) processen en verbetert de veiligheid en efficiëntie voor internationale verificaties.

Zetrix brengt digitale ID-verificatie

Zetrix, de operator van China’s Xinghuo Blockchain Infrastructure and Facility (BIF) International Supernode, heeft een nieuwe blockchain-gebaseerde dienst gelanceerd met de naam ZCert.

Met deze innovatieve dienst kunnen Chinese staatsburgers in het buitenland hun digitale identiteit veilig verifiëren via blockchaintechnologie, waardoor het Know Your Customer (KYC) proces voor entiteiten buiten China wordt vereenvoudigd.

De impact van ZCert op KYC

Zetrix’ ZCert service, geïntegreerd met China’s Xinghuo BIF, biedt een efficiënte, betrouwbare en veilige methode voor identiteitsverificatie voor Chinese burgers. Door gebruik te maken van blockchaintechnologie zorgt ZCert ervoor dat persoonlijke gegevens versleuteld blijven en alleen de noodzakelijke informatie wordt gedeeld.

Deze nieuwe dienst is ontworpen om KYC-procedures te vereenvoudigen en te automatiseren, waardoor het voor internationale instellingen eenvoudiger wordt om de echtheid van Chinese digitale ID’s te verifiëren.

Uitbreiding van het gebruik van digitale ID’s

ZCert ondersteunt niet alleen digitale ID-verificatie, maar digitaliseert ook documenten zoals Chinese rijbewijzen voor verificatie in het buitenland. Verwacht wordt dat het platform zijn aanbod zal uitbreiden met aanvullende kritieke documenten voor bedrijven en particulieren. Dit maakt Zetrix’s ZCert een uitgebreide wereldwijde oplossing voor grensoverschrijdende identiteitsverificatie.

Een stap voorwaarts in wereldwijde digitale ID-oplossingen

Met ZCert’s digitale ID-verificatie op basis van blockchain maakt Zetrix de weg vrij voor naadloze grensoverschrijdende interacties. Het platform garandeert privacy, veiligheid en naleving van de regelgeving en positioneert zichzelf als een toonaangevende oplossing voor internationale KYC-processen.

Naarmate de digitale economie blijft groeien, zullen diensten als ZCert een cruciale rol spelen in het vereenvoudigen van wereldwijde transacties en verificaties.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....