BNB Chain lanceert gasvrij initiatief voor snellere stablecoin betalingen

250 totale weergaven

BNB Chain is een samenwerking aangegaan met toonaangevende cryptobeurzen en wallets om gasvrije stablecoin-transfers te lanceren, waardoor de toegankelijkheid en snelheid van digitale betalingen worden verbeterd.

Gasloze betalingen gelanceerd op het netwerk

BNB Chain, een van ’s werelds grootste blockchains, heeft een nieuw initiatief onthuld om gasloze stablecoin-transacties aan te bieden. Deze strategische stap maakt deel uit van BNB Chains inspanningen om de primaire infrastructuur te worden voor stablecoin-betalingen en digitale financiële transacties. Het blockchainnetwerk wil de kloof tussen Web2 en Web3 overbruggen, waardoor cryptocurrencies praktischer worden voor dagelijks gebruik.

Samenwerkingsverbanden met grote CEX’en en Wallet Providers

De nieuwe update omvat samenwerkingsverbanden met grote gecentraliseerde beurzen (CEX’en) zoals Binance, Bitget, Gate.io, HTX en MEXC. BNB Chain zal ook samenwerken met prominente wallet providers zoals Bitget Wallet en SafePal, en Binance Web3 Wallet en Trust Wallet zullen binnenkort volgen.

Deze partnerschappen maken overdrachten van stablecoins zoals USDT, USDC en FDUSD mogelijk zonder kosten, waardoor transacties van gebruikers worden vereenvoudigd en het gebruik van stablecoins mogelijk wordt gestimuleerd.

Gasloze transacties om liquiditeit te verbeteren

Om transacties naadlozer te maken, werkt BNB Chain samen met MegaFuel, een gasloze oplossing ontwikkeld door NodeReal. Deze samenwerking is erop gericht om de gasprijzen te dekken voor CEX gebruikers, wallets en decentralized applications (DApps).

Bovendien zal BNB Chain, door samen te werken met bridge providers zoals Celer, zero-fee cross-chain transfers faciliteren, waardoor liquiditeit en interoperabiliteit tussen verschillende blockchains worden verbeterd.

Impact op cryptobetalingen

Het initiatief betekent een stap in de richting van de massale adoptie van cryptocurrencies, met name stablecoins, voor dagelijkse transacties. Met de lancering van het “Gasless Carnaval Season” op 19 september versterkt BNB Chain zijn toewijding aan het bieden van een kosteneffectieve en efficiënte manier voor gebruikers om te communiceren met het crypto-ecosysteem.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....