Book of Meme maakt comeback met 20% pump – welke opkomende crypto memes liften mee?

940 totale weergaven
book of meme

Book of Meme, een opkomende cryptomunt, wist in de afgelopen dagen een stijging van maar liefst 20% neer te zetten. Dit zet de koers van BOME op $ 0,0105. De meme coin, die gebouwd is op de Solana blockchain, ziet net als andere meme coins op de Solana blockchain een flinke instroom aan kapitaal. De stijging wordt mede veroorzaakt door de stijging die Bitcoin de afgelopen week wist door te maken.

Donald Trump gaf vorige week een speech bij Bitcoin 2024 in Nashville, waar hij positieve uitingen deed over Bitcoin en de crypto sector. De koers van Bitcoin reageerde direct op de uitspraken van de voormalige president.

Book of Meme koers loopt tegen resistance aan: wat wordt de volgende beweging voor BOME?

De koers van Book of Meme heeft in het begin van juli een forse crash meegemaakt. Sindsdien heeft de koers de stijgende trend weer weten op te pakken en is het support level rond $ 0,0065 opgezocht. Hier wist de koers van BOME vast te houden en hebben we een stijging gezien richting $ 0,0095. Het leek er even op dat de stijging hier op hield, maar al gauw wisten de bulls ook dit koerslevel te overwinnen.

Deze week hebben we dus gezien dat de koers van BOME $ 0,01065 wist te bereiken.

BOME/USDT - Bron : TradingView
BOME/USDT – Bron : TradingView

De Relative Strength Index (RSI) is gestegen naar een waarde die zich boven de 70 bevindt. Dit geeft aan dat de meme coin enigszins overbought is en dus boven zijn actuele waarde verhandeld wordt. Daarnaast hebben we gezien dat het handelsvolume op BOME fors is toegenomen in de afgelopen dagen. Hiermee wordt aangegeven dat traders overduidelijk geïnteresseerd zijn in de meme coin.

De koers van BOME ziet er vooralsnog zeer bullish uit. Zeker nu de 50-Day EMA (Exponential Moving Average) boven de 200-Day EMA is gestegen. Dit signaleert dat de korte termijn traders de overhand hebben betreffende de koersbeweging van BOME.

Technisch patroon bevestigt bullish trend

Een zogeheten “head and shoulders” patroon toont aan dat de koers van BOME nog veel verder kan stijgen op korte termijn. Een koers van $ 0,013 staat op de radar bij traders, wat zou resulteren in een stijging van 41% vanaf het huidige koerslevel.

BOME/USDT - Bron : TradingView
BOME/USDT – Bron : TradingView

De opkomende FOMC-vergadering zal allesbepalend zijn voor de koers van de algehele crypto sector. Deze vergadering zal gaan over het verhogen of verlagen van de rentes. Het verlagen van rentes heeft een positieve impact op de koers van de crypto markt.

Houd de koers van Book of Meme dus goed in de gaten, om te zien wat er op de korte termijn zal gaan gebeuren.

Nieuwe presale projecten bieden kansen voor investeerders

Investeerders die op zoek zijn naar maximaal rendement, bewegen zich vaak richting presale projecten. Deze projecten verkopen hun tokens tijdens de presale, voordat deze genoteerd wordt aan een centrale exchange.

Twee presale projecten die op dit moment in de schijnwerpers staan zijn Pepe Unchained en The Meme Games. Deze twee projecten hebben gezamenlijk al ruim $ 7 miljoen weten in te zamelen tijdens hun presale en lijken dus een groot succes te gaan worden.

Pepe Unchained – $PEPU-token trekt aandacht van vroege investeerders

Pepe Unchained is een gloednieuw crypto project dat een Layer 2 is op de Ethereum blockchain. Pepe Unchained maakt het mogelijk voor zijn gebruikers om snel transacties te voltooien tegen lage kosten. Hierdoor heeft presale project al ruim $ 6,3 miljoen weten op te halen.

Pepe Unchained is gebaseerde op de orginele meme coin van Pepe en maakt het mogelijk voor bezitters van de $PEPU-token om een enorm rendement te behalen. Dit kan gedaan worden door middel van staking, wat een rente van meer dan 300% per jaar oplevert.

Wacht dus niet langer en sluit je vandaag nog aan bij dit presale project. De $PEPU-tokens kunnen gekocht worden tegen een koers van $ 0,0087693 en zijn aanschafbaar met ETH, USDT, BNB of creditcard.

 

The Meme Games – $MGMES-token creëert hype rondom de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuw presale project dat speciaal is opgericht voor de Olympische Spelen in Parijs. The Meme Games bootst de Olympische Spelen na in de vorm van hardloopwedstrijden met meme coins.

Bezitters van de $MGMES-token kunnen hun tokens inzetten op de winnaar, om vervolgens meer tokens te winnen. De presale van The Meme Games heeft al ruim $ 300,000 in het laatje weten te brengen.

Eveneens als bij Pepe Unchained, is het ook mogelijk bij The Meme Games om tokens te staken, dit levert wel een stuk groter rendement op van meer dan 700% namelijk.

Ontdek de kansen die The Meme Games biedt via de officiële website van het project. Hier zijn ook de $MGMES-tokens te koop die aangeschaft kunnen worden met ETH, BNB, USDT of creditcard tegen een koers van $ 0,0091.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...