Brave voegt 7 cryptomunten toe en je kunt BAT verdienen via Reddit en Vimeo

Brave Browser introduceert een nieuwe functie waarmee gebruikers een “fooi” kunnen geven op Reddit en Vimeo met behulp van de Basic Attention Token (BAT). Ook kondigde de browser de integratie aan van zeven nieuwe cryptomunten op hun platform.

Brave ondersteunt al zijn native token BAT en daar komen onder andere Bitcoin, Ether en XRP bij.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

BAT verdienen op Reddit en Vimeo

Brave, het bedrijf achter de gelijknamige browser, tuigt momenteel een nieuwe functie op waarmee gebruikers individuele posters en content creators op Reddit en Vimeo kunnen fooien. Hoewel het bedrijf geen officiële aankondiging heeft gepubliceerd, hebben verschillende Reddit-gebruikers de toevoeging van ’tip’-knoppen opgemerkt in hun Reddit- en Vimeo-feeds.

Een moderator voor de Brave Reddit-community gaf commentaar op de discussie en bevestigde dat het bedrijf aan het werken is aan nieuwe functies voor beide platforms. De functies bevinden zich momenteel echter in ontwikkelingsfase.

Hoewel de functies pas over een paar weken zullen worden uitgerold, kunnen gebruikers al beginnen met het verifiëren van hun Reddit- en Vimeo-accounts.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”u/ras29298″]I just noticed it today, i’m using the below version: Version 0.68.84 Chromium: 75.0.3770.100 (Official Build) dev (64-bit) I see a little “Tip” Icon at the bottom right of each post. I’ve yet to try it out yet though.[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”BAT / Brave team“]Kindly note that this is not yet on the main release of Brave, but on our Developer preview desktop build. The features in our developer preview builds make their way into our BETA and then MAIN on a 3-week development cycle, so they’ll be in MAIN soon! You can find all the different build channels on our website if you scroll down on the Download page. That said, everyone can already begin verifying their Reddit accounts to begin receiving tips. You can do that over on https://creators.brave.com. Once you’re logged in, it literally takes 5 seconds to verify.[/penci_blockquote]

In mei werd bekend dat Brave een nieuwe functie test waarmee gebruikers individuele tweets een fooi konden geven. Het nieuwe initiatief, dat deel uitmaakt van de bredere actie van Brave om de afhankelijkheid van makers van advertenties te verminderen, is alleen beschikbaar voor Brave Nightly, een test- en ontwikkelingsversie van Brave.

Ondersteuning voor 7 cryptomunten

Brendan Eich de mede-oprichter en CEO van Brave-software onthulde eerder al dat (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP en Dash beschikbaar worden gemaakt in de browser. Er komen echter nog twee munten bij: Bitcoin Gold (BTG) en Universal Bitcoin (UPBTC).

Brave werkt de integratie van haar ingebouwde wallet met Ledger en Trezor verder uit. Met de ondersteuning van hardware wallets Ledger en Trezor kan de browser een volgende stap maken. Tot nu toe is de Basic Attention Token dé munt in het ecosysteem van Brave.

Concurrentie

Brave concurreert met Reborn 3, een nieuwe desktop browser uitgegeven door Opera Software. Reborn 3 bevat een geïntegreerde crypto-wallet, onbeperkte VPN-gegevens en ondersteuning voor web 3. Met de crypto wallet van Reborn kunnen gebruikers collectibles opslaan in de browser.

Opera heeft op zijn beurt onlangs de handen ineen geslagen met Tron Foundation. Daar word gewerkt aan de integratie TRX- en TRC-tokens. Dit zou de gebruikers van Opera’s browsers in staat stellen Tron in de browser te gebruiken.

De strijd om de beste crypto browser is al een tijdje gaande, maar wordt zo nu en dan flink aangewakkerd.

Naarmate de crypto community groeit, zal de behoefte aan privacy-gerelateerde browsers alleen maar toenemen. Met meer ondersteuning voor cryptomunten heeft Brave met succes andere browsers voorbijgestoken. Maar voor hoelang?

De browsermarkt zit al jaren redelijk op slot. Met grote spelers als Google (Chrome), Apple (Safari) en Mozilla (Firefox) in de gelederen is het de vraag hoe lang Brave en Opera de ruimte krijgen.

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Trump is niet meer anti-bitcoin en ‘kan ermee leven’

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump zegt met bitcoin 'te kunnen leven'. Dat is een verandering...

Nieuws
Miljardenbedrijf Block maakt gigantische winst op bitcoin

Het door Jack Dorsey bestuurde miljardenbedrijf Block maakte een winst van 66 miljoen dollar op...

Nieuws
‘Zonder ETFs zou de bitcoin koers 20% lager staan’

Samson Mow, de oprichter van bitcoin-bedrijf JAN3, claimt dat de digitale munt zonder de Spot...

Ethereum Nieuws
Ethereum op de Drempel van $3,000: Supply Krapte en ETF Spanning!

Ether heeft een grote waardevermeerdering van bijna 30% van 6 februari tot 23 februari gezien,...

Nieuws
Valkyrie lanceert Bitcoin Futures fonds met 2x leverage

Het grote Valkyrie slaat weer toe op de bitcoin-markt en lanceert een Futures-fonds waarmee investeerders...

Lees meer