Breakout nabij voor SOL koers – crypto analist voorspelt 62% pump in september

627 totale weergaven
Breakout nabij voor SOL koers – crypto analist voorspelt 62% pump in september
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De koers van Solana heeft de maand augustus afgesloten met een verlies van ruim 10%. De cryptomunt die in de top 10 cryptomunten staat qua market cap lijkt nu in september signalen van een herstel te vertonen. Na een daling richting $ 120 heeft Solana sterkte weten te vinden en begeeft de koers zich nu rond $ 127, wat een stijging van 1,70% betekent in de afgelopen 24 uur.

Zorgt Solana Breakpoint event voor de weg naar een nieuwe high?

De koersbeweging van Solana blijft niet onopgemerkt. De altcoin wordt door de gehele cryptomarkt scherp in de gaten gehouden, ook Marty Party, aldus een crypto analist.

Binnenkort zal het Solana Breakpoint event plaatsvinden in Singapore. Tijdens dit event komt de Solana community samen om de laatste Web3 ontwikkelingen op het gebied van de Solana blockchain te bespreken.

Marty Party constateerde dat de koers van Solana voorheen flink is gestegen in de aanloop naar dit event. “De koers kan wellicht 62% toenemen, dit is vanaf de huidige koers een target van $ 215”, aldus Party.

Een andere crypto analist die onder de naam Sai rond gaat, constateerde hetzelfde. Ook hij zag grote koersstijgingen voor en tijdens het Solana Breakpoint event. In de voorgaande jaren toen het event georganiseerd werd steeg de koers al enkele dagen voordat het event plaats vond.

In 2021 steeg de koers van Solana met 68% voordat het event had plaatsgevonden. In 2022 nam de koers met ruim 42% toe en in 2023 wist de Solana koers maar liefst met 58% te stijgen.

Het lijkt er dus op dat er een gunstige periode aan zit te komen voor Solana. Het Solana Breakpoint event zal plaatsvinden vanaf 20 september.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Solana koers verwachting

Alhoewel de verwachtingen voor de Solana koers aardig hoog zijn naar aanloop van het Breakpoint event, is het belangrijk om te kijken naar de fundamentele waardes.

Als we kijken naar de Open Interest (OI), zien we een daling van 0,96%. De Open Interest meet het aantal openstaande contracten in de futures trading van Solana. Momenteel bedraagt de totale waarde van de futures trading zo’n $ 2,03 miljard. Het trading volume op de future contracten is sterk verminderd. Zo daalde deze met 13,20% naar zo’n $ 6,35 miljard.

Het lijkt er dus op dat investeerders minder geïnteresseerd zijn in Solana, dit kunnen we zien aan de dalende cijfers van de koers en de fundamentals. Dit leidt vervolgens weer naar een bearish scenario voor de koers van SOL.

Solana (SOL) Future open interest
Solana (SOL) Futures Open Interest (USD) – Bron: Coinglass

Een andere belangrijke indicator om in de gaten te houden is de Relative Strength Index (RSI). De leading indicator geeft een waarde van 43 aan, dit betekent dat zowel bulls als de bears geen controle hebben over de markt. Een koersbeweging zou dus elke kant uit kunnen gaan, aangezien er geen duidelijke partij de controle heeft.

Houd de koers van Solana dus goed in de gaten nu het Breakpoint event over slechts een aantal weken zal gaan plaatsvinden. In de tussentijd zou de SOL koers wel eens een grote sprong kunnen gaan maken.

Investeerders zoeken naar alternatieven voor Solana

Nu de koers van Solana net een flinke klap heeft weten te verwerken, is het onzeker wat de altcoin in de komende weken zal gaan doen. Vandaar dat investeerders en traders op zoek gaan naar alternatieven voor grote cryptomunten zoals Solana, Bitcoin en Ethereum.

Een opkomende niche binnen de crypto sector zijn presale projecten. Deze projecten verkopen vroegtijdig tijdens hun presale de native token van het project, voordat deze op een exchange beland. Hier kunnen investeerders die er in de presale fase bij zijn, gebruik van maken. Door de token vooraf te kopen tegen een relatief lage koers, kan er winst gemaakt worden wanneer de token op een exchange wordt gelist.

Twee presale projecten die momenteel uitstekend presteren zijn Pepe Unchained en Crypto All-Stars. Gezamenlijk hebben deze presales meer dan $ 13 miljoen weten op te halen.

Pepe Unchained – gaat de $PEPU token de originele PEPE van de troon stoten?

Pepe Unchained is gebaseerd op de originele meme coin van PEPE. De meme coin presteerde in 2023 uitzonderlijk goed en steeg met honderden procenten binnen een korte periode. Pepe Unchained lijkt dit foefje na te willen bootsen. De presale van Pepe Unchained heeft sinds de lancering een aantal maanden geleden al meer dan $ 12,3 miljoen binnen weten te halen. Dit geeft aan dat vroege investeerders wel degelijk geïnteresseerd zijn in dit project.

Pepe Unchained heeft zijn eigen blockchain, dat boven op de Ethereum blockchain is gebouwd. Dit maakt het een layer-2 blockchain. Investeerders en traders kunnen genieten van snelle transacties en lage transactiekosten bij het traden in de $PEPU-token.

Wat we veel investeerders de afgelopen tijd zien doen is het staken van de $PEPU-token. Dit levert op dit moment een jaarlijkse rente van ruim 165% op.

Wacht dus niet langer en bezoek de officiële website van Pepe Unchained vandaag nog. Je kunt de $PEPU-token kopen met ETH, BNB, USDT of creditcard tegen een koers van $ 0,0095743.

Crypto All-Stars – Meme coin liefhebbers stappen massaal in $STARS

Investeerders die dol zijn op meme coins, zijn bij Crypto All-Stars aan het juiste adres. Crypto All-Stars bied een ruime hoeveelheid aan meme coins aan. Door middel van het investeren of handelen in de $STARS-token, kun je meerdere top meme coins tegelijk bezitten.

In de “Memevault”, kun je de $STARS-token en nog veel meer andere meme coins zoals, Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki, Brett en Turbo staken. Dit levert een krankzinnig rendement van meer dan 1300% op.

Dit is een van de redenen waarom Crypto All-Stars binnen zo’n korte tijd enorm viraal is gegaan. Hierdoor heeft het met zijn presale meer dan $ 1 miljoen weten op te halen bij vroege investeerders.

Wees er vroeg bij, want slechts 20% van de gehele token voorraad zal worden verkocht tijdens de presale. De rest van de token voorraad zal uitbesteed worden aan stakingsbeloningen, marketing, Memevault en het verschaffen van liquiditeit op exchanges.

Bezoek Crypto All-Stars vandaag nog en koop de $STARS-token met ETH, BNB, USDT of creditcard tegen een koers van $ 0,0014305.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...