BRETT Memecoin bereikt $1,4 miljard marktkap in recordtijd

2235 totale weergaven

BRETT, een memecoin geïnspireerd door Matt Furie’s Boys’ Club strip, heeft een marktkapital van $1,4 miljard bereikt, slechts drie maanden na de lancering, wat een belangrijke mijlpaal is in de memecoin-markt.

Factoren die de groei van BRETT aandreven

BRETT werd slechts drie maanden geleden gelanceerd en heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt met een marktkapitalisatie van meer dan $1,4 miljard. Deze snelle stijging is opmerkelijk, vooral in vergelijking met andere populaire memecoins zoals Dogecoin (DOGE), die er meerdere jaren over deden om dezelfde marktwaarde te bereiken.

BRETT is gemaakt door Matt Furie, de kunstenaar achter de beroemde Pepe meme en de PEPE memecoin, en is geïnspireerd op een personage uit Furie’s Boys’ Club-serie. De aanzienlijke toestroom van investeringen in BRETT wijst op een aanhoudende interesse in de memecoin-markt, wat potentieel voor verdere uitbreiding suggereert.

Succesvolle lente en belangrijke noteringen

Dit voorjaar was bijzonder succesvol voor BRETT, gekenmerkt door belangrijke mijlpalen en een toenemend momentum. Een belangrijk hoogtepunt was BRETT’s notering op het Seamless Protocol, een prominent DeFi-protocol voor lenen en uitlenen op Base, Coinbase’s Ethereum Layer 2 (L2) blockchain. Deze notering verbeterde de zichtbaarheid en toegankelijkheid van BRETT en droeg bij aan de groeiende marktkapitalisatie.

Het positieve sentiment binnen de bredere cryptomarkt heeft de rooskleurige vooruitzichten van BRETT ook versterkt. Factoren zoals de goedkeuring van crypto-ETF’s, de start van de termijnhandel voor Dogecoin op Coinbase Derivatives en de wijdverspreide verwachting dat Bitcoin uiteindelijk $100.000 zal bereiken, hebben een gunstige omgeving gecreëerd voor de groei van BRETT.

Gemeenschapssteun en marktsentiment

BRETT, bekend als de beste vriend van PEPE op het Base-netwerk, heeft de $1.3 miljard market cap overschreden, een prestatie waar DOGE enkele jaren over heeft gedaan. De token is de afgelopen week met meer dan 90% gegroeid en blijft de top Base meme munt in marktwaarde.

De steun van de gemeenschap, samen met recente ontwikkelingen zoals de goedkeuring van een spot ETH ETF en de verwachte stijging van Bitcoin, zorgen voor een verdere groei van de memecoin.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Aanvankelijke controverses overwinnen

BRETT’s reis naar succes is niet zonder uitdagingen geweest. De memecoin kreeg kort na de lancering te maken met beschuldigingen van handel met voorkennis, met beweringen dat insiders 20% van de totale voorraad kochten voor de openbare aankondiging.

Ondanks deze aanvankelijke tegenslagen is dit memecoin er echter in geslaagd om zich te herstellen en een belangrijke mijlpaal in marktkapitalisatie te bereiken. De prijs van de token is in de afgelopen 14 dagen met meer dan 150% gestegen en bereikte een piek van $1,48 miljard.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....